Are un business de cateva zeci de milioane de euro pe care l-a cladit in 10 ani. Este unul dintre oamenii destul de puternici incat sa aleaga calea antreprenoriatului inca de tineri, iar rezultatele nu au incetat sa apara. A simtit pulsul electronicelor si importanta acestora pe o piata prea putin dezvoltata, pe care a exploatat-o.

Este vorba despre Mihai Patrascu, fondatorul evoMAG, care la 33 de ani detine unul dintre cele mai mari magazine online din Romania.

Crede cu tarie ca pentru a fi antreprenor trebuie sa fii pregatit sa iti asumi riscuri. Un alt mare minus care ii trage inapoi pe cei care vor sa faca un business pe cont propriu este teama de a esua si implicit, de a fi pusi la zid pentru esecul respectiv. „Tinerii nu isi asuma riscuri, au o frica de-a dreptul tampita de a incepe o afacere. Un element care te scapa de frica este foamea, foamea la nivel corporal, nu mental. In momentul in care iti este foame, dispare teama pentru ca nu mai ai de ales. Pe mine tocmai asta m-a impins sa fac afaceri, pentru ca nu mai aveam prea multe optiuni”, spune Mihai.

Citeste articolul integral pe Cariereonline.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri