Cine este danezul care preia conducerea Philip Morris Romania

Cine este danezul care preia conducerea Philip Morris Romania

Danezul Steen Hjortholm a fost numit de Philip Morris International la conducerea operatiunilor din Romania, in locul lui Sergey Slipchenko, care si-a incheiat mandatul de patru ani si isi va continua activitatea in filiala Philip Morris Rusia.

Steen Hjortholm a mai lucrat in Romania, in urma cu 16 ani, in calitate de director de distributie. Ulterior, el a fost responsabil de construirea infrastructurii de logistica si distributie, asigurand accesul produselor la nivel national, si de constructia de capacitati de productie greenfield, potrivit Mediafax.

Andrei Constantinescu preia stafeta de la Andreas Zoller si devine CFO al Porsche Finance

Andrei Constantinescu preia stafeta de la Andreas Zoller si devine CFO al Porsche Finance

Andrei Constantinescu (foto) este noul director financiar al Porsche Finance Group, functie preluata de la Andreas Zoller, care a fost numit CEO al grupului financiar in Ucraina.

Andrei Constantinescu, 35 de ani, lucreaza in cadrul grupului de cinci ani, ca director al diviziei financiare si vice-presedinte al Porsche Bank. Cu o experienta profesionala de 15 ani, Constantinescu a mai lucrat la AIG Life France si BRD Sogelease IFN. Este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili, potrivit Mediafax.

Schoenherr promoveaza un nou partener

Schoenherr promoveaza un nou partener

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Schoenherr o promoveaza pe Adriana Radu in pozitia de partener incepand cu 1 februarie.

Adriana Radu este specializata in achizitii si fuziuni, cu precadere in domeniile media, tehnologie si comunicatii. Ea s-a alaturat echipei Schoenherr in 2010, dupa ce a lucrat cinci ani ca Legal Manager in cadrul SBS Broadcasting Romania. Anterior acestui job, a lucrat in cadrul societatii de avocatura Musat&Asociatii.

Marius Ghenea se alatura echipei 3TS Capital

Marius Ghenea se alatura echipei 3TS Capital

Marius Ghenea, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani, s-a alaturat echipei 3TS Capital in pozitia de senior adviser, cu obiectivul de a exinde portofoliul de investitii in tehnologie al fondului de private equity.

“Voi cauta cele mai bune proiecte de IT cu scopul de a construi un portofoliu de investitii cat mai consistent si valoros pe zona de tehnologie. Ne uitam mai ales la zona TMT, cu precadere IT, dezvoltare software si Internet of Things. Incurajam proiectele originale si scalabile, astfel incat ne-am propus sa incheiem trei sau patru investitii in 2015”, a declarat Marius Ghenea, pentru wall-street.ro.

Casa de avocatura Ionescu si Sava a promovat-o pe Alina Toma ca partener

Casa de avocatura Ionescu si Sava a promovat-o pe Alina Toma ca partener

Casa de Avocatura Ionescu si Sava a promovat-o pe avocata Alina Toma (foto) ca partener in departamentul de litigii comerciale, dupa 5 ani de activitate in echipa.

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2009, Alina Toma a urmat cursurile de Master de Drept International si European al Universitatii Orleans, pentru ca in 2010 sa devina membru in Baroul Bucuresti. Tot in 2010 se alatura si echipei Ionescu si Sava, unde s-a specializat in litigii si arbitraj, cu precadere in chestiuni de drept fiscal, administrativ si proprietate intelectuala.

Sursa foto: Leadership/Shutterstock.com