Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy - cea mai mare universitate de profil din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu de pana la 35%. Astfel, managerii romani si straini care se vor inscrie incepand din luna martie la programul part time de Executive MBA din Bucuresti, vor putea beneficia de o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala a scolarizarii.

Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, CV, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copie dupa traducerea autorizata in engleza sau germana a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului sau a CI).

“Potrivit studentilor nostri romani, unul dintre cele mai mari beneficii pe care un EMBA le ofera este acela de a-ti schimba perceptia asupra lumii businessului si de a invata sa gandesti la nivel global, indiferent ca lucrezi intr-o companie mare sau ca pornesti cu un start-up. Prin sesiunile de burse oferite anual, vrem sa facilitam accesul tuturor managerilor profesionisti care vor sa urmeze un program EMBA de calitate, constant adaptat schimbarilor din mediul de afaceri. In plus, prin indrumarea unor profesori prestigiosi in domeniu si prin varietatea backgroundului profesional din care provin studentii nostri, promitem o experienta de top cu focus pe invatarea interdisciplinara. Speram ca si in acest an sa ne bucuram de cat mai multi inscrisi.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Desfasurate in regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programele de tip EMBA organizate de WU in Romania si Austria sunt apreciate ca fiind nr. 1 in Romania si in top 100 programe EMBA la nivel mondial* , inaintea unor universitati de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datoreaza atat reputatiei profesorilor si universitatilor la care acestia predau - Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc., cat si celor doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA, care ofera studentilor ocazia de a interactiona cu managerii din diverse companii si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.
Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adauga si structura speciala a cursurilor, axata in proportie de cel putin 80% pe studiile de caz internationale exclusive, aplicate pe situatiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite si incurajeaza interactiunea studentilor intre ei si cu alumni, prin organizarea de guest lectures si, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning si suportul tehnic pus la dispozitia cursantilor (ex: tableta de ultima generatie).
Programul de Executive MBA din Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu, care au inregistrat un progres solid in cariera. Programul va incepe in noiembrie 2015 si se va desfasura pe parcursul a 14 luni, in regim de part time, studentii avand astfel posibilitatea de a-si continua activitatea profesionala.

Despre WU Executive Academy:
Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de catre doua dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) si EQUIS (European Quality Improvement System) si este prezent pe piata romaneasca din 2006.
WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa si una din cele doua universitati de afaceri din lume vorbitoare de limba germana care indeplineste standardele ridicate ale acreditarilor AMBA si EQUIS.
In fiecare an, pana la 750 de studenti absolventi si aproximativ 1.200 de manageri, experti din peste 75 de tari studiaza in cadrul programelor de Executive MBA. In prezent, programele si rezidentiatele sale se desfasoara in peste 15 tari de pe trei continente.

*Conform Top EMBA 2014 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri