Editia cu numarul 6 Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. 50 de companii participante, 200 de specialisti HR, peste 2000 de oportunitati de cariera si 5000 de vizitatori sunt cifrele care definesc cel mai mare targ de joburi – Angajatori de TOP Timisoara.

Pentru cele 2150 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP Timisoara, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE pe care il pot descarca de pe www.hipo.ro Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja) si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la toate pozitiile de interes pentru ei. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

In urma informatiilor primite din partea companiilor prezente la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca aproximativ 25% dintre joburile deschise sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Alexandru Sulan este unul dintre cei care si-au gasit job in urma participarii la Angajatori de TOP Timisoara. „Am participat la Angajatori de TOP si am aplicat pentru postul de Quality Engineer SP in cadrul firmei Valeo, la 2 saptamani dupa eveniment am fost sunat sa particip la primul interviu, iar dupa cateva zile de la interviu mi s-a facut oferta de agajare. Experienta de la Angajatori de TOP a fost una foarte placuta pentru mine deoarece am avut ocazia sa discut cu angajatorii fata in fata si sa aud direct de la ei, care le sunt cerintele pentru diferitele posturi pentru care as vrea sa aplic. Unul din motivele, care cred eu, ca m-au scos in evidenta fata de ceilalti candidati a fost faptul ca in CV am incercat sa pun accent pe scurta dar intensa mea experienta din firma la care lucram anterior”- Alexandru Sulan, Quality Engineer (Special Product), Valeo Lighting Injection.


In cele doua zile ale targului de joburi Angajatori de TOP sunt asteptati peste 5 000 de vizitatori, persoane cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat la joburile deschise de cele peste 50 de companii, dar si la programele de internship si management trainee. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe sunt: Alcatel-Lucent, Atos IT, ATOSS Software, Beespeed, Continental, Flextronics, Hartl Connect, Huawei Technologies, Infobest, IT Vizion, KFC, KPMG, Lidl, Microsoft, Plexus, P&G, Sustainalytics, Visma Software.

Cei prezenti pe 13-14 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pot participa la 15 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Participarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:
TechTalks - o serie de conferinte pentru pasionatii de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de Digital Education (Tema: Performance with Agile) si ATOSS Software (Tema: Java Innovation);

SkillShops - o serie de workshop-uri care le ofera celor prezenti oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: Groupe Monnoyeur (Tema: Tehnologiile viitorului in agricultura de precizie si generarea energiei), Continental (Tema: Masina Viitorului), Visma Software (Tema: Case Study about Visma Software Projects), Valeo Lightning Injection (Tema: 5S - Calitate si Eficienta), Alcatel-Lucent (Tema: Transport Networks, TX and IP - Configurare, operare si mentenanta), Microsoft (Tema: Talent development programs inside Microsoft), Atos IT (Tema: Canopy - the Atos cloud).


Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Timisoara sunt disponibile pe www.hipo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri