Daca sunteti un tanar antreprenor si vi se pare ca sunteti urmarit de ghinion e cazul sa va schimbati mentalitatea. Norocul nu trebuie asteptat, norocul vi-l faceti singuri. Iata trei lucruri simple de care trebuie sa tineti cont pentru ca afacerile voastre sa mearga bine.

1. Fiti intotdeauna pregatiti

Norocul apare atunci cand pregatirea se intalneste cu oportunitatea. Veti putea sa va aventurati in multe parteneriate personale si profesionale daca sunteti atenti la ocaziile care se ivesc, iar ca sa nu le ratati, trebuie sa tineti cont de urmatoarele lucruri: Sa aveti intotdeauna la voi telefonul vostru sau o carte de vizita.

Nu e nimic mai rau decat sa intalniti o persoana care ar reprezenta o conexiune excelenta pentru afacerea voastra si sa nu aveti cum sa-i lasati datele voastre de contact. Sa fiti pregatit oricand sa sustineti un discurs despre ideea voastra de afacere.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Barbat care incruciseaza degetele/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri