4000 de oportunitati de cariera la care poti aplica daca esti in cautarea unui loc de munca. Te asteptam vineri si sambata la Sala Palatului.

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Daca esti in cautarea unui job vei avea sansa sa aplici la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vei putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vei putea discuta cu peste 300 de specialisti in recrutare.

Cele 4000 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta: 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

Cum iti poti maximiza experienta la targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti?

1. Prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti iti ofera sansa sa obti gratuit feedback in privinta modului in care ai redactat CV-ul. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite de specialisti in resurse umane, la standul CV Experts. Aici poti afla cum sa iti redactezi corect CV-ul si ce aspecte ar trebui modificate pentru a atrage atentia angajatorilor. Un CV bun este un element esential in procesul de angajare si, din pacate, etapa de analiza a CV-urilor este cea in care foarte multi candidati sunt respinsi.

2. Inscrie-te la conferintele si workshop-urile care vor avea loc vineri si sambata la Sala Palatului. Intrarea la cele 33 de conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, poti opta pentru: SkillShops - o serie de workshop-uri care iti ofera oportunitatea sa-ti imbunatatesti competentele si abilitatile personale, TechTalks - o serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie sau Workshop-uri Audit&Taxes - adresate studentilor si absolventilor ce isi doresc sa afle care sunt provocarile unei cariere in Audit&Taxe. Cativa dintre angajatori care vor impartasi din experienta lor in cadrul acestor sesiuni sunt: DB Schenker, Humangest Group, Hewlet-Packard, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners, Oracle, TELUS International Europe, Accenture, Societe Generale European Business Services, Computer Generated Solutions Romania, Genpact, McDonald`s România, JTI Romania, Coca - Cola HBC Romania, Kaufland România, BRD-Groupe Société Générale, Schneider Electric, KMG International (Rompetrol), BearingPoint, Teamnet International, Accenture, Vodafone Shared Services Romania, eMAG, Bitdefender, BCR, IBM, Ericsson Telecommunications Romania, Deloitte Romania si EY Romania.

3. Vino pregatit cu CV BarCODE. Un astfel de CV il poti obtine de pe www.hipo.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contul personal sau sa iti creezi unul nou si sa selectezi iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE poti aplica la joburile de interes pentru tine. Avantajul oferit de folosirea unui CV BarCODE este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. De exemplu, daca dupa discutia purtata la standul companiei mergi acasa si iti actualizezi CV-ul, compania la care ai aplicat va avea acces la varianta actualizata a CV-ului tau. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta, lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Pe langa numarul foarte mare de oportunitati pentru profesionisti, aceasta editie Angajatori de TOP se remarca prin numarul mare de programe destinate studentilor si absolventilor: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numarul programelor este dublu fata de editia anterioara a evenimentului si surprinde un trend puternic in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente.

Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe amintim:

Coca-Cola HBC Romania: Programul de Management Trainee „Destination: Management”, Programul de Internship „Talents on board”, Competitia „Technical Challenge Coca-Cola HBC”;

JTI Romania: JTI Internship Program, Competitia JTI “Leave Your Mark”– Are you reMARKable in Marketing?;

EY Romania: Graduate Recruitment 2015;

Microsoft: Microsoft Academy for College Hires - Technical Profile;

Kaufland Romania: Internship Departament Imobiliar

TELUS International Europe: Training Lingvistic Preangajare FRANCEZA

Intel Romania: Software Engineer Internship, Software Engineering Intern - Performance Analysis, Software Engineering Intern - Power Analysis

Raiffeisen Bank: Join our SME School – Raiffeisen Bank Internship Program;

Ericsson Telecommunications Romania: Graduate Program;

Renault Romania: Internship Inginerie, Internship Domeniul Financiar, Drive your future 2015;

Hewlet-Packard: Graduate Program, Global Procurement Internship Program,

IBM: IBM - the Blue Internship experience, SAP ABAP (software development) internship, SAP Consultant (Finance, HR, Logistics) internship, IBM Internship, Junior Application Architect - SAP Basis;

Genpact: Gateway Trainee Program;

BRD: Groupe Société Générale: Traineeship@BRD;

Oracle: EPM Presales Consultant Internship, Technical Consultant Internship, Part-Time Internship in Deal Management, Advanced Support Engineer –Student Internship, Triage Specialist (Two months internship);

BCR: Group Graduate Program, Learn@BCR, Practica@BCR.

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti poti accesa www.hipo.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri