Cine

Cine

Cine "tine" mansa acum la Tarom

Cine "tine" mansa acum la Tarom

Tarom a numit un nou Consiliu de Administratie din care fac parte Christian Heinzmann, CEO-ul operatorului aerian, Valentin Iordache, director de comunicare al companiei Aeroporturi Bucuresti si Marcel Bolos, fost sef al AM POST.

Ceilalti administratori sunt Dan Aurel Machita, Dragos Andrei, Tiberiu Ticlea si Radu Francis Florescu.

Administratorii Tarom, aflati in functie in postura de interimari, si-au dat demisia la inceputul lunii martie, dupa ce Ministerul Transporturilor, proprietarul companiei, a stabilit componenta viitorului Consiliu de Administratie, a declarat pentru directorul general al operatorului aerian, Christian Heinzmann, potrivit Mediafax.

Seful Metrorex si-a dat demisia dupa "discutiile" cu Ioan Rus

Seful Metrorex si-a dat demisia dupa "discutiile" cu Ioan Rus

Metrorex are un nou director general dupa ce Aurel Radu, fostul sef al companiei, si-a dat demisia ca urmare a unor discutii cu ministrul Transporturilor. Conducerea Metrorex a fost astfel preluata temporat de Catalin Homor, de directorul de Investitii si Achizitii Publice al administratorului retelei de metrou.

"Membrii Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul Societatii Comerciale de Transport cu Metroul Bucuresti Metrorex SA au luat act de renuntarea la contractul de mandat pentru functia de director general a domnului Aurel Radu. Demisia acestuia este urmarea discutiilor recente avute cu ministrul Transporturilor, Ioan Rus", a anuntat Ministerul Transporturilor, intr-un comunicat citat de Mediafax.

Schimbari la OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea, nou membru al Directoratului

Schimbari la OMV Petrom: Lacramioara Diaconu-Pintea, nou membru al Directoratului

Consiliul de Supraveghere al companiei OMV Petrom a numit-o pe Lacramioara Diaconu-Pintea la conducerea diviziei care gestioneaza activitatea de gaze si electricitate, in locul lui Cristian Secosan, al carui mandat a expirat, si a modificat denumirea diviziilor de afaceri.

Deciziile au fost adoptate de Consiliul de Supraveghere al companiei de petrol, gaze si electricitate. Mandatul lui Pintea va intra in vigoare in 17 aprilie, se arata intr-un comunicat al OMV Petrom.

Un nou jucator pe piata avocaturii de business

Un nou jucator pe piata avocaturii de business

Corina Ionescu (foto sus) si Ana-Maria Miron, care au ocupat pozitiile de partener in cadrul Bulboaca & Asociatii si NNDKP, au creat firma de avocatura Ionescu Miron.

Corina Ionescu este membru al Baroului Bucuresti si unul dintre partenerii fondatori ai firmei de avocatura Bulboaca & Asociatii. Inainte de aceasta, ea a fost partener in practica bancara a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, unde si-a inceput cariera in domeniul juridic.

Sursa foto: Trepte catre succes/Shutterstock.com