In Romania, programul de Executive MBA organizat de WU ofera burse de pana la 35%

A fi antreprenor in lumea dinamica de astazi, definita de globalizare, crize economice, inovatii si dezvoltarea inventiilor tehnice, poate fi o provocare daca nu te adaptezi rapid nevoilor pietei. Specialistii atrag atentia ca epoca „cel mai bun pret si cel mai bun cost” a trecut, iar perfectionarea acelorasi servicii nu mai este suficienta. Astazi, succesul in business este definit de oameni care gandesc inovativ, global si care au capacitatea de a veni cu idei noi in business.

Si pentru ca nu este suficienta creativitatea in antreprenoriat, ci este necesar si know-how-ul specific dezvoltarii unei afaceri, foarte multi tineri aleg sa urmeze un program de studii, inainte de a dezvolta un start-up. Daca pana acum, programele de Executive MBA se adresau in special managerilor din companiile multinationale, de cativa ani ponderea antreprenorilor este in continua crestere, trend favorizat de schimbarile din economia actuala. In aproximativ un an si jumatate, cursurile de Executive MBA (EMBA) ofera o baza puternica in discipline precum finante, marketing si contabilitate, in timp ce se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor de management.

Unul dintre cele mai cautate programe de EMBA de pe piața romaneasca este cel oferit de WU Executive Academy – cea mai mare universitate de business din Europa. Desfasurat in regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programul EMBA este apreciat ca fiind nr. 1 in Romania, in top 100 programe EMBA la nivel mondial si este acreditat de catre doua dintre cele mai importante instituții de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) si EQUIS (European Quality Improvement System).

“In cadrul cursurilor, studentii invata business de la profesori straini care predau in cadrul celor mai prestigioase universitati. In plus, programul ofera cursantilor posibilitatea de a dezbate studii de caz internationale, aplicate pe situatiile extrem de actuale ale companiilor, printr-un dialog transparent de idei si experienta de business, atat cu profesorii, dar si cu colegii de program veniti din diferite culturi si industrii. Un alt beneficiu al programului este dat de cele doua rezidențiate internationale, in Austria si USA, care ofera studentilor ocazia de a interactiona cu managerii din companii multinationale aflate in expansiune sau intr-o faza de globalizare a business-ului si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.“ Adriana Codruta Georgescu – Program Manager EMBA Bucharest, WU Executive Academy.

Programul de Executive MBA organizat de WU in Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu si care au inregistrat un progres solid in cariera. Cursurile vor incepe in noiembrie 2015, iar aplicantii pot beneficia si de burse de studiu de pana la 35%, ceea ce inseamna o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala a scolarizarii. Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri