Un italian preia conducerea la Ford Romania

Un italian preia conducerea la Ford Romania

Ford Romania are un nou director general, pe italianul Valerio Brenciaglia (45 de ani), care il inlocuieste pe Zoltan Brassai, dupa ce acesta a fost cooptat in echipa Ford Europa, in calitate de brand director - Large Cars.

Valerio Brenciaglia cunoaste piata din Romania, in perioada iulie 2012 – septembrie 2013 a detinut pozitia de director vanzari si marketing in cadrul Ford Romania. In noua lui pozitie de director general al Companiei Nationale de Vanzari, Valerio Brenciaglia se va alatura si Consiliului de Administratie al Ford Romania. Managerul, absolvent de studii economice, s-a alaturat companiei Ford in 1999, si a detinut numeroase pozitii in departamentele vanzari, marketing si servicii, Ford Italia, inclusiv cea de director operatiuni (Field Operations Manager).

JW Marriott Bucuresti l-a numit la conducere pe Fadlallah Zayat

JW Marriott Bucuresti l-a numit la conducere pe Fadlallah Zayat

JW Marriott Bucharest Grand Hotel l-a numit pe Fadlallah Zayat in functia de director general, dupa ce anterior a fost director financiar zonal pentru Europa de Est.

Fadlallah Zayat are o experienta de 20 de ani in compania Marriott, in care a evoluat de la pozitia de general cashier (JW Marriott Dubai, 1994) la coordonarea financiara a 54 de hoteluri din 16 tari din diferite pozitii de director financar zonal.

Sursa foto: Marriott/Shutterstock.com

Endava si-a luat sef pe tehnologie de la o banca elvetiana de investitii

Endava si-a luat sef pe tehnologie de la o banca elvetiana de investitii

Compania de IT Endava l-a numit in noua functie de Chief Technology Officer (CTO) pe Eoin Woods, fost executiv in cadrul bancii elvetiene de investitii UBS.

Eoin Woods se alatura Endava dupa ce a lucrat pentru UBS, unde a ocupat mai multe pozitii executive in domeniul tehnologiei. Cea mai recenta este cea de head of technical architecture for Group Operations Technology. In acest rol, el a contribuit semnificativ la stabilirea unei strategii tehnice pentru grup si implementarea standardelor specifice sectorului financiar in cadrul echipelor de dezvoltare software. Inainte de UBS, Eoin Woods a lucrat in domeniul pietelor de capital, pentru Barclays Global Investors, dar si in zona de dezvoltare produse software, la Sybase, InterTrust si Bull.

Jerome Chevrolet conduce acum Gefco Romania

Jerome Chevrolet conduce acum Gefco Romania

Compania de transport si logistica GEFCO Romania, controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, are un nou director general, Jerome Chevrolet, care preia aceasta pozitie de la Christophe de Korver.

"Romania este deja o tara cheie in strategia regionala GEFCO, devenind un hub din ce in ce mai important in zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii - Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP si Customs, incercam sa oferim clientilor nostri cele mai inovative solutii multimodale si cred ca Romania are, in continuare, un potential mare de crestere", a declarat noul director general, scrie Mediafax.

Crowne Plaza Bucharest si-a luat director de la Intercontinental

Crowne Plaza Bucharest si-a luat director de la Intercontinental

Hotelul Crowne Plaza Bucharest l-a numit pe Angelo Zuccala in functia de director general al unitatii de cazare din lantul hotelier Ana Hotels, dupa ce trei ani de zile a coordonat operatiunile la hotelul Intercontinental.

Angelo Zuccala are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii. Ultimii 12 ani i-a petrecut in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor.

Alexandru Oprea, directorul general RCS&RDS, pleaca din compania lui Zoltan Teszari dupa 18 ani

Alexandru Oprea, directorul general RCS&RDS, pleaca din compania lui Zoltan Teszari dupa 18 ani

Alexandru Oprea, directorul general si presedintele Consiliului de Administratie al RCS&RDS, va pleca din compania controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari incepand cu 14 aprilie. Alexandru Oprea a lucrat pentru RCS&RDS timp de 18 ani.

RCS&RDS nu a anuntat cine va prelua atributiile lui Alexandru Oprea la conducerea companiei.

Adrian Posa, numit director general la Compania Nationala a Uraniului

Adrian Posa, numit director general la Compania Nationala a Uraniului

Adrian Posa, fost sef de serviciu in cadrul Companiei Nationale a Uraniului, a fost numit director general al companiei. Numirea in functie este valabila incepand de vineri, potrivit unui comunicat al CNU. Adrian Posa este de profesie inginer si a fost promovat la conducerea CNU din functia de sef al Serviciului intern de prevenire si protectie.

Posa ii succede la conducerea CNU lui Ioan Moraru, care a demisionat din functie in luna martie, in urma unei intalniri cu ministrul Energiei, Andrei Gerea, pe fondul unor proteste ale angajatilor companiei de stat.

Sursa foto: Trecerea timpului/Shutterstock.com