Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy – cea mai mare universitate de business din Europa, a obtinut si anul acesta locul 1 in topul celor mai bune programe de MBA din Romania, singurul top al programelor de educatie manageriala de pe piata locala, realizat de Ziarul Financiar. Clasamentul are la baza opiniile exprimate de absolventii din ultima serie a fiecarei scoli de afaceri dintre cele 8 participante.

Programul WU Executive MBA Bucharest a obtinut un punctaj mediu de 4,74 din nota maxima de 5, in urma evaluarilor primite de absolventii din promotiile 2014 si inceputul anului 2015, pentru mai multi indicativi: networking, calitatea cursurilor, calitatea predarii, experienta profesorilor, imbunatatirea abilitatilor de management si a calitatilor personale, logistica, aplicabilitatea la job si componenta internationala.

„Ne bucuram ca WU Executive MBA s-a dovedit a fi si in acest an cel mai apreciat program de MBA de catre studenti si alumni. De-a lungul celor noua ani de prezenta in Romania, ne-au acordat incredere profesionisti din domenii ca IT&telecomunicatii, financiar-bancar, retail&FMGC, sanatate, consultanta sau specialisti din mediul public si cel al organizatiilor non-guvernamentale. Vrem sa continuam in a oferi aceasta oportunitate extraordinara managerilor si antreprenorilor romani de avea o experienta de top, atat pe plan educational cat si personal, care le va dezvolta orizonturile de business si le va spori valoarea ca profesionisti pe piata muncii” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Desfasurat in regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programul este acreditat de catre doua dintre cele mai importante institutii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) si EQUIS (European Quality Improvement System) si este de asemenea clasat in top 100 programe EMBA la nivel mondial**, inaintea unor universitati de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datoreaza atat reputatiei profesorilor si universitatilor la care acestia predau, precum Thunderbird School of Global Management – USA si Carlson School of Management – USA, cat si celor doua rezidentiate internationale din cadrul programului, in Austria si USA, care ofera studentilor ocazia de a interactiona cu managerii din diverse companii aflate in tranzitie sau intr-o faza de globalizare a business-ului si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale.

Programul de Executive MBA organizat de WU in Romania se adreseaza managerilor cu o experienta de minim 5 ani in domeniu si care au inregistrat un progres solid in cariera. Cursurile vor incepe in noiembrie 2015, iar aplicantii pot beneficia si de burse de studiu de pana la 35%, ceea ce inseamna o reducere de aproximativ o reducere de pana la 12.000 de euro din valoarea totala a scolarizarii. Bursele se acorda in ordinea aplicatiilor si pe baza dosarului de inscriere in program, care trebuie sa contina un set de documente in limba engleza (cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivatie, copia tradusa si legalizata a diplomei de licenta, foaia matricola cu notele obtinute in timpul studiilor universitare, o fotografie digitala recenta, copie a pasaportului).

-----------------------------------------------------------

* Conform suplimentului Ziarul Financiar Top MBA, 2015
** Conform Top EMBA 2014 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri