Comunitatea profesionistilor in resurse umane din Romania (HR Club) si-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018. Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic si 18 in cadrul adunarii generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din:

Presedinte Consiliu Director

  • Radu Mavrodin, director resurse umane, Oyak – Renault Turcia. El a fost predinte al HR Club si in mandatul 2012-2015.

Membrii Consiliu Director

  • Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale
  • Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR
  • Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager - Eastern Europe, Tenaris
  • Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM)
  • Horatiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanta in Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers
  • Marius Decuseara-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult Romania

Rolul Consiliului Director este de a trasa directiile strategice si obiectivele Asociatiei, a aproba planul de executie (activitati/proiecte) si bugetul anual de venituri/cheltuieli si de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotaraste colaborarea cu alte organizatii si, nu in ultimul rand, se implica activ in dezvoltarea comunitatii HR Club.

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri