Lidl Romania investeste 5 milioane de euro in dezvoltarea a 185 de sefi de magazine din intreaga tara. Suma acopera evenimente de scolarizare si dezvoltare profesionala in valoare de aproximativ 2 milioane de euro si autoturisme de serviciu (Skoda Rapid) si cheltuieli auto in valoare de 3 milioane de euro.

Focusul dezvoltarii are la baza cele 5 categorii de competente definite pentru noul profil al managerului de magazin: profesionale, antreprenoriale, personale, de conducere si sociale.

"Criteriile de performanta pe care mizeaza Lidl in activitatea sa au devenit tot mai numeroase in ultimii ani: asteptari mai mari din partea clientilor, sortimente de produse din ce in ce mai diversificate, tranzactii zilnice complexe derulate intr-un ritm tot mai alert. Toate acestea pun echipele de angajati din magazine in fata unor provocari aflate in continua schimbare. Astfel, si cerintele ce vizeaza managementul fiecarui magazin Lidl cresc, iar sefii de magazine impreuna cu angajatii fiecarui magazin au un rol cheie in tot acest proces” declara Frank Wagner, director national de vanzari, membru al Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Toti sefii de magazine vor parcurge un stagiu de dezvoltare ce a debutat cu evaluarea anuala si urmeaza a fi individualizat printr-o verificare pe parcursul careia profilul individual va fi analizat cat mai exact si mai complex cu putinta. Pe baza acestei analize, va fi dezvoltat si implementat, pentru fiecare sef de magazin, un program de perfectionare si dezvoltare adaptat nevoilor sale de-a lungul a 12 luni consecutive.

Sursa foto: Manager/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri