Aproape 7 din 10 (69%) reprezentanti ai generatiei Millennials considera ca imbunatatirea calitatii vietii va avea un impact semnificativ asupra performantei in organizatiile pe care le vor conduce in viitor, comparativ cu 57% dintre liderii actuali. Urmatoarea generatie de lideri nominalizeaza calitatea vietii ca principal driver de performanta in organizatii, in timp ce liderii actuali il plaseaza pe locul al cincilea.

Urmatoarea generatie de lideri nominalizeaza calitatea vietii ca principal driver de performanta in organizatii, in timp ce liderii actuali il plaseaza pe locul al cincilea.
Cele mai importante rezultate ale studiului Sodexo:

  • Pentru 66% dintre liderii intervievati, calitatea vietii este deja o prioritate in cadrul organizatiei lor;
  • 86% afirma ca au implementat deja cel putin trei initiative de imbunatatire a calitatii vietii;
  • 60% din organizatii au un buget dedicat pentru aceste initiative;
  • 48% dintre lideri au desemnat deja o echipa sau o persoana dedicata pentru a supraveghea calitatea vietii;
  • 57% dintre liderii intervievati sunt convinsi de importanta impactului calitatii vietii asupra performantei organizatiei lor;
  • In 62% dintre organizatii este masurat impactul calitatii vietii asupra performantei.

"Imbunatatirea calitatii vietii a devenit un aspect esential odata cu schimbarile demografice, economice, tehnologice si de mediu, pe care le traversam in prezent. Pentru cele mai multe organizatii, avantajul competitiv va rezulta in viitor din abilitatea de a genera valoare umana adaugata. Importanta calitatii vietii va creste pe masura ce noile tehnologii vor amplifica vocile consumatorilor, iar noile generatii vor avea un rol tot mai important pe piata muncii”, considera Michel Landel, CEO Sodexo.

Sodexo este prezenta in Romania din 1998. In prezent, compania numara 630 de angajati.

Sursa foto: Angajat suparat/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri