Medicii stomatologi din Romania cer cel mai mare salariu net din domeniul medical, arata un raport al platformei CeeVee.com. Iata ce salarii cer medicii cu alte specializari.

Platforma CeeVee.com contine 88.000 de CV-uri ale candidatilor din domeniul medical din Romania, care mentioneaza salariul pe care si-l doresc de la viitori angajatori.

Salarii solicitate (net, euro):

  1. Medic stomatolog: 1600 euro
  2. Medic specialist: 1300 euro
  3. Asistenta medicala: 790 euro
  4. Farmacist: 750 euro
  5. Reprezentant medical: 670 euro
  6. Medic veterinar: 650 euro
  7. Optometrist: 580 euro
  8. Asistent/a farmacie: 430 euro
  9. Asistent/a stomatologie: 340 euro

"Recrutarea in domeniul medical este destul de dificila, in primul rand pentru ca cererea nu se aliniaza de multe ori cu oferta, intrucat specialistii din domeniul medical sunt foarte cautati atat pe plan local cat si pentru posturi in strainatate. In acelasi timp, acestia au de cele mai multe ori un program foarte solicitant care nu le permite sa isi gestioneze CV-ul sau toolurile de cariera astfel incat sa fie usor de gasit sau abordat de catre cei care le-ar putea oferi oportunitati de angajare", a declarat Oana Manga, business development manager la CeeVee.com.

Prin intermediul CeeVee.com, au fost programate de la lansarea platformei in luna martie peste 1.000 de interviuri cu medici si specialisti. CeeVee.com se asteapta ca numarul interviurilor programate in urmatoarea luna sa se dubleze, iar pana la sfarsitul anului sa se ajunga la peste 5.000 de interviuri pe luna.

CeeVee.com, platforma online de recrutare lansata in martie 2015 de grupul Neogen, introduce pentru prima data in Romania sistemul automatizat de programare si confirmare online a interviurilor, ceea ce ofera angajatorului posibilitatea de a invita la interviu candidatii relevanti printr-un singur click.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri