"Sunt doar un om", a scris CEO-ul Reddit Ellen Pao, intr-o postare publica deschisa, dupa ce a demisionat. Totul s-a intamplat in urma unui puci al moderatorilor site-ului, din cauza deciziilor manageriale ale lui Pao. Acestia nu s-au multumit doar sa inchida anumite pati ale site-ului, ci au si atacat si criticat intens CEO-ul, pe care l-au acuzat de cenzura. Reddit este al zecea cel mai vizitat site american, cu rezultate mai bune decat New York Times. In luna iunie, potrivit Alexa, Reddit a fost vizitat de 164 de milioane de oameni, care au accesat mai mult de 7 miliarde de pagini, scrie cariereonline.ro.

Reddit este cea mai poplara retea pentru mesaje din SUA. Fondata in urma cu zece ani, reteaua a fost in fierbere din 2 iulie, de cand multi dintre moderatorii sai, majoritatea lucrand gratuit pentru cele peste 9000 de campuri de discutie, au inceput sa le inchida in semn de prostest fata de concedierea uneia dintre cele mai populare angajate, directorul de talente, Victoria Taylor.

Ellen Pao a cerut scuze, dar acest lucru nu a fost de natura sa calmeze spiritele. Intr-un editorial din New York Times doi moderatori ai Reddit au scris "Concedierea Doamnei Taylor este doar cel mai recent exemplu de schimbari de management fara sa te gandesti la consecintele pe care acest lucru il are asupra oamenilor care folosesc zilnic site-ul". Desi lucrurile au intrat in normal, vocile care au cerut capul lui Pao au fost mult prea puternice. Ele s-au concretizat intr-o petitie cu mai mult de 200.000 de semnatari.

Citeste mai multe pe cariereonline.ro.

Sursa foto: cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri