Dezvolta abilitati puternice de vanzare

Dezvolta abilitati puternice de vanzare

Vanzarea este sufletul capitalismului. Poti sa ai cea mai buna idee de business din lume, daca nu stii cum sa o "vinzi", nu poti atrage investitori, clienti, angajati talenti, prin urmare nici bani, scrie Business Insider.

Si sa gasesti un job presupune sa-ti "vinzi" extraordinar calitatile proprii in fata angajatorilor. Iar aceasta vanzare nu se termina niciodata. In continuare la job trebuie sa stii cum sa-ti vinzi abilitatile si priceperea pentru a avea succes in mod constant.

Sursa foto: Sell/Shutterstock.com

Invata sa vorbesti fluent o limba straina

Invata sa vorbesti fluent o limba straina

Chiar daca pare ca este mult de munca, compara totusi efortul de a invata o limba straina cu cel de a invata doi ani la MBA. Unde mai pui ca sunt mai ieftine cursurile pentru o limba straina, chiar daca vorbim de una exotica. Si gandeste-te, totusi, ce sanse poti avea in cariera cu o limba straina rara, comparativ cu o diploma de MBA care nu mai este o garantie pentru o marire de salariu.

Sursa foto: Steagul UK/Shutterstock.com

Invata sa scrii codificat

Invata sa scrii codificat

Sa scrii codificat implica gandire logica si organizata. Te forteaza sa transformi ceva complex in ceva simplu, discret, ceea ce ajuta sa economisesti timp.

Sursa foto: Code/Shutterstock.com

Devino un maestru al povestilor

Devino un maestru al povestilor

Oamenii nu vor informatie, vor sa inteleaga cum tu, compania si produsele si serviciile companiei ii ajuta in viata de zi cu zi. Vor sa auda de la tine cum se spui povestea. Gandeste-te ce impact au conferintele TED sau la speakerii care castiga bani grei pentru a inspira audienta. Si asta pentru ca ei creeaza povesti si stiu cum si ce sa vorbeasca in public.

Sursa foto: Speaker/Shutterstock.com

Fa-ti propria afacere

Fa-ti propria afacere

Fara sa risti nu castigi nimic. Astazi este mai simplu ca oricand sa ai mica ta afacere. Trebuie doar sa te folosesti de ceea ce stii cel mai bine sa faci si sa te apuci de treaba. Si poate fi cu mult mai mica investitia decat 35.000 euro costul unui program de executive MBA.

Sursa foto: Young businessman/Shutterstock.com

Sursa foto: Sell/Shutterstock.com