Cum pregateste, in mod neasteptat, Academia Navala Mircea cel Batran (ANMB) lideri si antreprenori asemenea unei scoli clasice de management? Raspunsul il dau doi absolventi de marina, specialistul media Alin Vintila si antreprenorul valcean Dumitru Becsenescu, scrie Adevarul Financiar.

Cei doi au identificat pentru Adevarul Financiar sase lectii fundamentale pentru business pe care le-au invatat in timpul scolii de marina si, ulterior, pe mare.

Dupa terminarea cursurilor si carierei relativ scurte in marina, cei doi au reintrat in viata civila. Insa ceea ce au invatat atunci ii ajuta in continuare in viata de zi cu zi. Becsenescu, proprietarul unui grup de companii cu activitati in turism, transport rutier, distributie de produse petroliere si imobiliare, a mers pana acolo incat a dat numele afacerii sale dupa o stea din emisfera sudica: Antares. Ba chiar marturiseste ca pregatirea din Academie a fost decisiva pentru depasirea criziei economice din ultimii sapte ani.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri