Continental Anvelope Timisoara are un nou director general

Continental Anvelope Timisoara are un nou director general

Sorin Samonid este de la 1 august noul director general al Continental Anvelope Timisoara si il inlocuieste pe Klaus Ohlwein, care isi va continua cariera in cadrul diviziei de anvelope a grupului in Hanovra (Germania), a anuntat compania, conform Mediafax.

Ohlwein a fost numit director al departamentului de Inginerie Industriala pentru divizia Anvelope, in Hanovra.

"Vin la fabrica din Timisoara pregatit sa consolidez pozitia companiei in regiune. Sunt increzator ca experienta acumulata in cadrul companiei ma va ajuta sa duc mai departe povestea de succes pentru Continental in Romania. Cu sprijinul echipei locale, doresc sa punem in aplicare in continuare cele mai bune practici operationale, precum si sa fim un partener responsabil pentru comunitatea din Timisoara", a declarat Samonid, in varsta de 47 de ani.

Danone numeste un roman in fruntea operatiunilor din Europa de Sud Est

Danone numeste un roman in fruntea operatiunilor din Europa de Sud Est

Producatorul de lactate Danone il numeste din 1 angust pe Adrian Pascu in pozitia de director general pentru divizia de lactate Europa de Sud Est, conducand echipa de management pentru Danone Romania, Bulgaria, Grecia, Moldova si Tarile Adriatice.

Acesta il inlocuieste pe Dieter Schulz, al carui mandat de trei ani se incheie si care va prelua noi responsabilitati in cadrul grupului.

Anterior, Adrian Pascu a activat pentru Danone Rusia, unde a detinut pozitia de director de vanzari pentru divizia Moscova. El a detinut si alte pozitii in organizatia de vanzari a Danone Romania, ultima fiind cea de director comercial.

Image PR o promoveaza pe Catrinel Burghelea in functia de partener

Image PR o promoveaza pe Catrinel Burghelea in functia de partener

Catrinel Burghelea (foto) este, din iulie, noul partener al agentiei independente de comunicare Image PR, promovare prin care detine 5% din companie. Burghelea este al treilea proprietar, alaturi Alexandru Paius si Iulia Tanase.

Catrinel Burghelea va continua sa detina functia de director de comunicare si se ocupe de echipa pe care o conduce in cadrul Image PR, dar va avea noi responsabilitati si in ceea ce priveste intreaga organizatie.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experienta in comunicare si relatii publice. Printre ariile sale de expertiza se numara consultanta in comunicare si planificarea strategica, comunicarea corporativa, comunicarea interna si digital. Burghelea coordoneaza in prezent o echipa de 6 consultanti si supervizeaza conturi precum Coca-Cola HBC Romania, Arctic si Dero.

Noul director general al eMAG Romania este Tudor Manea, care a inlocuit-o pe Violeta Luca

Noul director general al eMAG Romania este Tudor Manea, care a inlocuit-o pe Violeta Luca

Cel mai mai mare retailer online, eMAG Romania, l-a numit in iulie pe Tudor Manea in functia de director general, cu o experienta de 10 ani in cadrul companiei, in locul Violetei Luca, dupa ce aceasta a preluat pozitia de director de strategie in filiala locala a Microsoft.

Manea, 31 de ani, va coordona activitatile de achizitii si vanzari, platforma marketplace, logistica, showroom-uri, dar si activitatile de plati si credite online, precum si relatiile cu clientii, a anuntat marti Iulian Stanciu, CEO-ul grupului eMAG Romania, conform Mediafax.

Lowe are un nou director de strategie

Lowe are un nou director de strategie

Bogdan Ionita este din luna mai noul director de strategie al agentiei de publicitate Lowe, cu afaceri de 2,8 milioane de euro anul trecut, el coordonand echipele de cercetare, planning si strategie al companiei.

Managerul a lucrat campanii pentru clienti precum Gothaer, Johnson&Johnson, Scandia Food, Unilever, Veka sau Zizin, si a contribuit la castigarea unor clienti noi, precum AFI Palace Malls sau SKOL.

Enel Romania numeste un nou director de IT&C

Enel Romania numeste un nou director de IT&C

Carlos Luque Larena a fost numit director IT&C (Tehnologia Informatiei si Comunicarii) pentru toate companiile Enel din Romania. El este responsabil pentru toate activitatile IT&C ale companiei la nivel national.

Cu peste 16 ani de experienta in domeniu, Carlos Luque Larena a condus diferite proiecte si a indeplinit mai multe atributii legate de tehnologia informatiei si comunicarii in cadrul Enel Group. El s-a alaturat Enel in anul 2006, fiind responsabil de departamentul pentru Proiecte de Infrastructura, in cadrul structurii Global ICT.

NNDKP si-a recrutat un partener din cadrul DLA Piper.

NNDKP si-a recrutat un partener din cadrul DLA Piper.

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP) a recrutat-o pe Cosmina Simion (foto dreapta) de la DLA Piper, in functia de partener. Ea acopera practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc.

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesionala, Cosmina Simion a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internationale de avocatura. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Sursa foto: manager, Shutterstock