„Daca nu esti la munca in trei luni de la completarea dosarului, iti primesti banii inapoi!”. Aceasta este responsabilitatea pe care si-o asuma compania de recrutare Banca de Joburi.

Astfel, compania le garanteaza aplicantilor ca, pe majoritatea programelor, daca in termen de trei luni de zile de la completarea dosarului de inscriere nu le mediaza plasamentul la un loc de munca, le returneaza banii platiti pe tariful de inscriere si continua sa le caute un job fara a le mai cere vreun ban.

Oferta vine in conditiile in care durata contractuala standard a unui astfel de serviciu este de un an de zile.

Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate, cu sediul in Brasov si cu experienta de 14 ani in domeniul resurselor umane. Banca de Joburi isi desfasoara activitatea la nivel national, recrutand candidati din toate localitatile din Romania si dispunand de o paleta larga de oferte de munca in strainatate.

Sursa foto: interviu angajare, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri