Angajatori din Germania si Marea Britanie recruteaza, prin reteaua europeana Eures, personal calificat in asistenta sociala, zugravi-vopsitori, sculeri, instalatori sau comisionari, majoritatea contractelor fiind pe perioada nedeterminata.

O firma presteaza servicii pentru unii dintre cei mai mari furnizori de vinuri din Anglia recruteaza un operator camion, candidatilor cerandu-li-se sa aiba carnet de conducere, abilitatea de a lucra independent si sa vorbeasca limba engleza, scrie Mediafax.

Angajatorul precizeaza ca salariul oferit este intre 19.000 - 22.000 lire/an, iar perioada contractuala este nedeterminata.

Persoanele interesate pot aplica pentru acest loc de munca trimitand un CV in limba engleza la adresa:darcy@vine-works.com.

Aceeasi companie mai recruteaza un vinificator-supraveghetor vie, care sa aiba experienta in viticultura, abilitatea de a lucra independent, carnet de conducere si sa vorbeasca limba engleza. Si in acest caz, salariul oferit variaza intre 19.000 si 22.000 lire /an.

Tot in Marea Britanie, se mai cauta 15 ingrijitori persoane, iar candidatii care vor fi selectati vor avea ca atributii principale ingrijirea persoanelor in varsta, incluzand prepararea hranei, furnizarea medicamentelor, comunicarea cu membrii familiei. Se lucreaza 50 ore pe saptamana sau mai mult, in ture de la orele 7.00 - 14.00 si de la 16.00 - 23.00.

Persoanele interesate sa aplice trebuie sa aiba carnet de conducere valabil in Uniunea Europeana, iar pentru cei care nu detin carnet de conducere se ofera gratis lectii de condus. De asemenea, este necesara cunoasterea limbii engleze.

Salariul oferit variaza intre 20.150 si 25.000 lire brut/an. De asemenea, angajatorul asigura doua luni cazare gratuita si 28 de zile de concediu pe an platite conform legislatiei din Anglia.

Contractele sunt pentru perioada nedeterminata.

Pentru a aplica, cei interesati trebuie sa trimita CV in limba engleza le adresa de email: jobs@careinhand.co.uk.
In Germania, o companie importanta in domeniul comertului cu ridicata si amanuntul angajeaza patru lucratori depozit. Activitatea lor va presupune incarcarea/descarcarea cotainerelor cu marfa, sortarea si aranjarea produselor, mutarea marfii in zona in care se afla stivuitoarele sau in zona de incarcare a camioanelor, intretinerea curateniei in interiorul camioanelor si in zona de incarcare a acestora.

"Nu sunt necesare calificare si experienta profesionala in domeniu, dar e nevoie de disponibilitate de a lucra in tura de noapte, duminica sau de sarbatorile legale", se arata in anuntul de angajare in care se mai precizeaza ca sunt necesare cunostinte de baza de limba germana.

Salariul oferit este de aproximativ 2.500 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca.

Tot in Germania, un angajator din Hamburg recruteaza doi zugravi - vopsitori calificati, cu experienta in domeniu, precum si in activitatea de lacuire a usilor si a ramelor de ferestre, permis de conducere categoria B, capacitatea de a lucra in echipa, rapiditate si atentie, precum si cunostinte bune de limba germana.

Salariul este de minimum 12,80 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca, iar plata se face lunar.

De asemenea, se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte, iar contractul este permanent, cu program normal de lucru de 35 - 40 ore/saptamana.

Un alt angajator german recruteaza doi sculeri care vor avea ca atributii configurarea masinii, conform desenelor tehnice, taierea si modelarea pieselor folosind strunguri, prese, polizoare si masini de taiat, verificarea dimensiunilor echipamentului cu ajutorul instrumentului de masurare, precum si realizarea intretinerii masinii/instrumentului de lucru.

Se cere calificare profesionala incheiata ca sculer sau meserie echivalenta, experienta profesionala anterioara in domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra in schimburi, grad ridicat de acuratete, capacitatea de a lucra fara supraveghere si cunostinte bune de limba germana.

Salariul oferit este de minimum 10,98 euro brut/ora, conform contractului colectiv de munca. De asemenea, se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Tot in Germania se cauta trei instalatori/montatori instalatii de gaz. Candidatii ar trebui sa aiba calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra in schimburi, acuratete si capacitate de a lucra in echipa, cunostinte bune de limba germana. Salariul este de minimum 10,98 euro brut/ora.

In aceeasi tara, mai sunt vacante si 15 posturi de comisionar. Persoanele care le vor ocupa vor avea ca atributii ambalarea si transportul de marfuri, cu certificat de utilizare stivuitor si expedierea de produse la comanda prin casti.

Persoanele interesate trebuie sa aiba certificat de utilizare stivuitor, experienta profesionala anterioara, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra in schimburi si cunostinte bune de limba germana.

Salariul oferit este de minimum noua euro brut/ora si se asigura sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Sursa foto: zugravi, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri