Din cauza nivelului de trai scazut din Romania in comparatie cu cel din celelalte state membre ale Uniunii Europene (UE), multi romani isi propun sa plece sa lucreze in strainatate pentru a obtine un salariu mai mare. „Adevarul“ va prezinta cateva dintre ofertele cu locuri de munca pentru romani in UE, prezentate pe portalul specializat tjobs.ro.

Locuri de munca pentru romani in UE. ANGLIA

Angajatorii britanici cauta muncitori calificati, ingrijitori, ospatari, soferi, medici veterinari romani pentru mii de locuri de munca vacante. Pentru cele mai multe dintre locurile de munca scoase la concurs contractele sunt pe perioada determinata, dar salariile sunt semnificativ peste media din Romania. Pe site-ul tjobs.ro sunt zeci de anunturi de angajare pentrub soferi romani in Anglia. Angajatorii britanici cauta soferi pentru TIR, pentru cisterne si alte autovehicule de mari dimensiuni. De exemplu, o firma din Anglia vrea sa angajeze 70 de soferi profesionisti categoria C si CE pentru diferite locatii din Marea Britanie si locatii din interiorul Londrei (Hatfield, Enfield, Harlow).

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: Jobs/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri