Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapida crestere din Europa, are disponibile in aceasta perioada o serie de joburi in domeniul tehnologiei in centrele de servicii de profil din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Intre joburile disponibile in domeniul IT se numara:

  • Senior Performance Test Engineer;
  • WebSphere Message Broker Senior Developer;
  • Security Test Engineer;
  • Senior Automation Tester – QTP, VB Script;
  • Automation Tester – .Net;
  • Automation Tester - Java - TES0000J;
  • Senior IOS Developer;
  • Intermediate/Senior Java Developer;
  • Intermediate IOS Developer;
  • Intermediate/Senior Automation Tester;
  • Intermediate / Senior Android Developer.

De asemenea, compania cauta angajati specializari in domeniul HR, contabilitate si marketing.

Domeniul IT, cu posturi de programator, web developer, quality engineer, technical support, este sectorul care a condus in anul 2014 la capitolul cresteri salariale. Asa ca IT-istii au primit pe parcursul anului trecut in plus la salariu intre 20% si 40%, potrivit datelor oferite de specialistii in recrutare. Majorarile au fost efectuate in conditiile in care salariul unui junior programator, de exemplu, incepe de la 600 de euro/luna, potrivit specialistilor de la companiile de recrutare.

Totodata,compania are demarata o campanie de recrutare si pentru centrul din Iasi.

In domeniul Informatii si Telecomunicatii activeaza in prezent un numar de 138.000 de persoane, dintre care doar in sectorul de telecomunicatii sunt 46.000 de angajati, potrivit celor mai recente date ale Institutului National de Statistica (INS).

Endava anunta la inceputul anului 2015 ca vrea sa angajeze 150 de persoane in sediul din Bucuresti. Astfel, numarul angajatilor avea sa creasca cu 30%, de la 300 pana la 450 de salariati.

Compania IT cauta dezvoltatori si personal pentru testare, dar si project manageri, business analysti, scrum masteri (n.r scrum: metoda de gestionare a proiectelor specifica programarii agile) si manageri pe zona de suport IT. Zona salariala in IT a devenit "din ce in ce mai hot", in special incepand cu anul 2014, cand o serie de jucatori noi au intrat pe piata fortei de munca, potrivit datelor companiei.

In ultimii doi ani, Endava a inregistrat o crestere cu peste 80% a numarului de angajati in Romania si continua sa fie foarte activa in recrutarea de specialisti IT pentru celelalte trei centre de dezvoltare si suport pe plan local, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Endava are peste 1.300 de angajati full time in Romania si 2.250 la nivel de grup . Cu sediul central la Londra, Endava are birouri in Marea Britanie, SUA, Germania, Romania, Macedonia si Moldova si un venit anual de 64 milioane de lire sterline (peste 81 milioane de euro).

Sursa foto: oameni la pc, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri