Orice film romantic se termina in momentul in care cei doi indragostiti reusesc sa faca fata tuturor provocarilor care apar pe parcursul relatiei lor si sa ramana impreuna. Dar nimeni nu ne-a spus pana acum ce se intampla cu ei dupa. La fel este si in cazul jobului ideal. Dupa ce depunem eforturi supraomenesti, il obtinem, potrivit revistei Cariere.

Dar ce facem mai departe? Cum reusim sa ramanem indragostiti de locul de munca mult visat cand adrenalina razboiului proaspat castigat incepe sa-si piarda din intensitate?

Sa pastrezi vie dragostea dintre tine si jobul ideal este o lupta dusa in secret, despre care nimeni nu vorbeste. Cum sa pastrezi flacara pasiunii aprinsa intre tine si locul de munca mult visat chiar si atunci cand esti pe punctul sa dai navala in biroul sefului tau ca sa-i spui ca-ti dai demisia?

Si cum sa-ti dai demisia cand si acum iti aduci aminte cum ai trecut prin foc si prin sabie (vorba vine) ca sa-l obtii? Ca sa ajungi unde esti astazi, ai bifat facultatea si poate un master, ai facut zeci de ore de practica, ai citit nici nu mai stii cate articole cu sfaturi despre cum sa ai un CV interesant si o scrisoare de intentie care sa te scoata in evidenta, ai simtit ca ti se urca inima in gat in timpul atator interviuri de angajare si, intr-un final, ai ajuns la coada lantului trofic profesional. Si ai tot urcat pana cand ai ajuns la jobul ideal. Sau cel pe care il considerai, odata, jobul ideal. Asadar, cum reinvii pasiunea?

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: Jobs/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri