S-au cam dus vacantele. Putini sunt cei care mai pleaca in septembrie. In principiu, de luni, ar trebui sa fie cam toata lumea la birou, inclusiv tu. Nu vrei, stiu, ai mai fi stat in vacanta, ai venit obosit, fara chef de munca, s-au adunat atatea lucruri de facut… te simti deprimat. Sa fie oare depresie sau o indispozitie fireasca? Viorel Nedelcu, psiholog si psihoclinician la Centrul Medical Bellanima a explicat pentru Revista Cariere de ce nu suntem in apele noastre la venirea din concediu. Iar noi iti spunem cum iti faci viata mai usoara la venirea din concediu.

Pentru cei mai multi dintre oameni, inceputul lunii septembrie, sfarsitul vacantelor, este o perioada mai mult decat incarcata. Sedinte peste sedinte, definitivare de proiecte, demararea de proiecte noi si toate astea dupa o perioada in care ai incercat sa te relaxezi. Chiar daca ai reusit sau nu.

„La nivelul simtului comun, vacanta este un eveniment foarte dorit si foarte idealizat, pentru ca, desi este impamantenita ideea ca este o perioada de maxima relaxare, in realitate vacanta intra in top 50 al celor mai stresante evenimente de viata. De obicei in primele zile de vacanta nu reusim sa ne decuplam de ritmul anterior si de aceea cele 5 - 7 zile de vacanta, cum sunt standard luate zilele libere, nu sunt chiar suficiente. Ideal ar fi doua saptamani legate pentru a simti beneficiile unei vacante.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri