Cristian si Mihai Logofatu nu au inventat roata, dupa cum afirma chiar ei. In schimb, de tineri, si-au monetizat pasiunea pentru domeniul IT si, in 15 ani si-au listat business-ul la Bursa de Valori Bucuresti. Cei doi au plecat de la a preda cursuri in scolile generale, pe un drum al perseverentei, al serviciilor de calitate, al profesionalismului catre lumea Business 2 Business.

Revista CARIERE a stat de vorba cu fratii Logofatu despre cum este sa fi pus bazele primei companii de IT din Romania listate la Bursa si a „furat” sfaturi pentru tinerii si visatorii antreprenori de la cei doi profesionisti.

Care este, de fapt, povestea Bittnet? Ce este, cum ati luat decizia de a porni afacerea si ce asteptari aveati, la vremea respectiva, de la acest proiect?

Cristian Logofatu, cofondator, CFO Bittnet: Adevarata poveste incepe in anul 1999, cand am dat nastere Academiei Credis, academie Cisco destinata elevilor, studentilor si tuturor celor care isi doreau o reconversie profesionala. Pentru ca incepusem sa primim solicitari si din partea companiilor, dar si pentru ca, pana in 2007, am reusit sa coagulam o echipa tehnica bine pregatita sa faca fata unor provocari mai mari, am luat decizia de a intra pe piata B2B (business to business), dand nastere companiei Bittnet, furnizor de training si solutii IT.

Citeste articolul integral pe cariereonline.ro.

Sursa foto: cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri