Cel mai bine platit manager recrutat de Lugera in 2015 este un director financiar al carui salariul urca pana la 10.000 de euro net, a declarat pentru wall-street.ro Cristina Savuica, sefa organizatiei.

"Cel mai mare salariu pentru functie pe care am acoperit-o in 2015 este de 10.000 de euro net lunar si a fost acordat unui CFO (Chief Financial Officer - n. red). L-am recrutat de la o alta firma, dupa ce l-am cautat o luna de zile. Este un salariu mare, insa sumele acestea vin alaturi de o multime de responsabilitati, acesti manageri isi pun semnatura pe o multime de acte contabile importante si lucreaza cate 14 ore pe zi", a explicat Cristina Savuica.

De asemenea, managerii din aceste pozitii primesc o serie de beneficii extrasalariale, intre care autoturism la dispozitia sa, cazare daca sunt relocati.

Savuica adauga ca managerul recrutat are 20 de ani de experienta in domeniul financiar, dintre care o parte la nivel international, iar echipa pe care o conduce se ridica la 40 de persoane.

Lugera este una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001. Compania are 162 angajati proprii, dintre care 37 de consultanti, si se ocupa de recrutare permanenta si plasare temporara de angajati.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Adecco, ManpowerGroup, Agentia Professional, APT, GiGroup.

Sursa foto: Scara, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri