Studentii romani sunt bine vazuti in universitatile din strainatate in care studiaza, avand intre cele mai bune rezultate scolare in cadrul institutiilor si fiind apreciati ca bine pregatiti si orietati catre rezultate.

„Studentii romani care invata la universitatea noastra sunt printre cei mai bine pregatiti, iar profesorii nostri sunt foarte multumiti de ei, deoarece sunt motivati si orientati catre rezultate”, a declarat Adrian Dutch, reprezentant al City University London, care se afla in top 5% universitati din lume, conform Times Higher Education World University Rankings 2013/14 si in top 10 universitati din Marea Britanie in ceea ce priveste salariile absolventilor.

De aceeasi parere este si reprezentantul Universitatii Lancaster, Alice Callaghan, care a mentionat faptul ca studentii romani sunt printre cei mai buni studenti ai universitatii, nivelul lor ridicat de educatie si rezultatele avute aducand o contributie importanta in clasificarea universitatii ca fiind una dintre cele mai bune din lume.

Reprezentantii celor doua institutii de invatamant au fost prezenti la World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala la care universitatile de elita din strainatate vin sa isi prezinte programele de studiu tinerilor roman. Evenimentul a avut loc in Bucuresti weekendul trecut, la Hotel Athenee Palace Hilton, si a continuat luni in Timisoara, marti in Galati, urmand ca pe 1 octombrie sa se intalneasca cu tinerii liceeni si cu familiile acestora in Constanta, la hotel Ibis.

Urmatoarea editie a targului World Education Fair – editia de tabere si licee in strainatate – va avea loc in perioada 5-6 decembrie 2015, la aceasta editie fiind invitati atat copiii care isi doresc sa studieze in strainatate pe durata liceului sau vor sa mearga intr-o tabara in strainatate, cat si parintii acestora.

Sursa foto: Studenti, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri