Primele impresii conteaza nu numai cand vine vorba despre aspectul social, dar si in ceea ce priveste realizarile pe plan profesional. Este posibil sa cultivam prietenii adevarate la locul de munca sau este necesar sa ne mentinem relatiile in limitele profesionalului? Iata o intrebare care merita o dezbatere mai consistenta, pentru a preveni situatiile confuze la locul de munca, situatii pasibile de multe incurcaturi.

Daca unele persoane pastreaza distanta fata de colegi, altele nu ezita sa inchege legaturi de prietenie si sa isi faca prieteni la locul de munca. „A lega prietenii la locul de munca este un fapt pozitiv. Aceasta poate contribui la marirea coeziunii de grup sau poate constitui o supapa de siguranta in momentul in care creste presiunea la locul de munca. Munca de echipa va fi mai eficienta, iar climatul de munca se va imbunatati si el”, explica Fanie Zuchowski, expert in psihologia muncii.

Mai multe studii au scos la iveala faptul ca unul din cinci angajati minte la serviciu cel putin o data pe saptamana, in timp ce un sfert dintre manageri au recunoscut ca au concediat cel putin o data un salariat pentru ca nu a fost sincer, scrie BBC.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri