Pentru ocuparea acestora se va organiza selectie la Bucuresti in perioada 10 – 11 noiembrie 2015.

Angajatori suedezi si danezi, reprezentati de Serviciile Publice de Ocupare din Suedia si Danemarca, ofera locuri de munca pentru specializari precum dezvoltator software C/C++, C#, Java si .Net (10 posturi), inginer testare software (6 posturi), arhitect sistem software (6 posturi), dezvoltator software sisteme integrate (5 posturi), specialist retea Transmission Control Protocol/Internet Protocol - TCP/IP (2 posturi), dezvoltator Web Front - End (1 post), programator securitatea retelelor (1 post), dezvoltator JavaScript/Node.JS (1 post), inginer laborant (5 posturi), inginer in biomecanica/neurobiologie/stiinta biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutica (5 posturi), microbiolog (5 posturi), biolog/cercetator in biologie (5 posturi), cercetator in genetica /bioinformatica (5 posturi), inginer in tehnologia farmaceutica (5 posturi), farmacist (5 posturi), chimist/biochimist/neurochimist (5 posturi).
Candidatii trebuie sa aiba studii universitare/postuniversitare, experienta profesionala in domeniu si cunostinte foarte bune de limba engleza (scris, vorbit, citit) – nivel C1/C2.

Salariul este negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut), iar pentru studii de masterat, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut).

Contractul de munca este pe durata nedeterminata, cu o perioada de proba de 6 luni, in functie de domeniul de activitate.

Citeste si:

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, strada Spatarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Candidatii au nevoie de urmatoarele documente:

- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) in limba engleza;
- cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.