Specialistii in IT-isti si Stiintele Vietii care isi doresc sa lucreze in strainatate, pot sa aplice pentru 72 de locuri de munca in regiunea Oresund (estul Danemarcei si sudul Suediei), acestea fiind oferite de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune, prin intermediul retelei EURES.

Pentru ocuparea acestora se va organiza selectie la Bucuresti in perioada 10 – 11 noiembrie 2015.

Angajatori suedezi si danezi, reprezentati de Serviciile Publice de Ocupare din Suedia si Danemarca, ofera locuri de munca pentru specializari precum dezvoltator software C/C++, C#, Java si .Net (10 posturi), inginer testare software (6 posturi), arhitect sistem software (6 posturi), dezvoltator software sisteme integrate (5 posturi), specialist retea Transmission Control Protocol/Internet Protocol - TCP/IP (2 posturi), dezvoltator Web Front - End (1 post), programator securitatea retelelor (1 post), dezvoltator JavaScript/Node.JS (1 post), inginer laborant (5 posturi), inginer in biomecanica/neurobiologie/stiinta biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutica (5 posturi), microbiolog (5 posturi), biolog/cercetator in biologie (5 posturi), cercetator in genetica /bioinformatica (5 posturi), inginer in tehnologia farmaceutica (5 posturi), farmacist (5 posturi), chimist/biochimist/neurochimist (5 posturi).
Candidatii trebuie sa aiba studii universitare/postuniversitare, experienta profesionala in domeniu si cunostinte foarte bune de limba engleza (scris, vorbit, citit) – nivel C1/C2.

Salariul este negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut), iar pentru studii de masterat, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut).

Contractul de munca este pe durata nedeterminata, cu o perioada de proba de 6 luni, in functie de domeniul de activitate.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, strada Spatarul Preda nr. 12, sector 5, telefon 021/316.55.08, interior 233, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Candidatii au nevoie de urmatoarele documente:

- cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);
- copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) in limba engleza;
- cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
- adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sanatos/Apt pentru munca”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri