Flanco a numit un nou director de dezvoltare cu background bancar

Flanco a numit un nou director de dezvoltare cu background bancar

Bogdan Dirjan este noul director de dezvoltare al Flanco Retail si totodata membru al echipei de Senior Management din cadrul companiei.

Din aceasta pozitie, Bogdan va fi responsabil de dezvoltarea retelei de magazine Flanco si de administrarea contractelor de chirie pe spatiile curente, precum si de reamenajarea unui numar important de magazine mari in 2016.

”Bogdan are o experienta de peste 10 ani in retail bancar si competente solide in sales, marketing si online retail,” spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail. “Ne bucuram sa il avem in echipa noastra si avem toata increderea ca va dezvolta cu succes nu numai reteaua existenta, dar si noul concept de magazine Flanco. In ultimul timp, in procesul de cumparare al clientilor nostri urmarim sa integram natural experienta online si interactiunea directa din magazine, si vom tine cont de acest aspect in crearea noului nostru concept de magazine.”

Renault Romania are un nou director de achizitii

Renault Romania are un nou director de achizitii

Grupul Renault Romania are din septembrie un nou director de achizitii, brazilianul Flavio de Almeida Junior inlocuindu-l pe Antoine Aoun la conducerea directiei care gestioneaza achizitii de aproximativ doua miliarde de euro pe an.

Flavio de Almeida Junior are 48 de ani si o experienta de 25 de ani in domeniul ingineriei si achizitiilor de servicii si componente in industria auto, cu precadere pe piata braziliana si franceza. Aoun a preluat noi responsabilitati in cadrul Aliantei Renault-Nissan, in calitate de vice-presedinte Proiecte International.

Kingfisher il numeste oficial pe Christian Mazauric in functia de CEO al Brico Depot Romania

Kingfisher il numeste oficial pe Christian Mazauric in functia de CEO al Brico Depot Romania

Kingfisher, cel mai mare retailer european pe piata de DIY (bricolaj) si home improvement si al treilea ca marime la nivel mondial, l-a numit oficial pe Christian Mazauric in functia de CEO al Brico Depot Romania, responsabil cu dezvoltarea brandului la nivel local.

Christian Mazauric isi va exercita noile responsabilitati, urmand sa contribuie la accelerarea evolutiei Brico Depot in Romania, asigurand o mai buna adaptare a formatului specific Brico Depot la piata locala, precum si alinierea operatiunilor la celelalte zone in care compania este prezenta.

Enel Romania numeste un nou director financiar

Enel Romania numeste un nou director financiar

Enel Romania l-a numit pe Alessandro Sverzut in functia de Chief Financial Officer (CFO). Acesta va raspunde de activitatile financiare, contabile, fiscale, de control al riscurilor si de planificare si control, ale grupului Enel in Romania.

Sverzut o inlocuieste pe Monica Hodor, care a fost recent promovata director de planificare si control in cadrul liniei de business Infrastructura Globala si Retea a grupului Enel.

Alessandro Sverzut (49) are o experienta de 20 de ani in functIi de conducere in departamente financiare. Inainte de a se alatura Enel Romania, acesta a fost director Procese si Sisteme de Control la Enel Holding, iar intre 2007 si 2011, a condus departamentul financiar al Enel Franta, in calitate de CFO pentru operatiunile grupului din Franta si Belgia. El detine o diploma in Economie de la Universitatea din Trieste.

Daniel Ionescu este noul director de marketing al Star Storage

Daniel Ionescu este noul director de marketing al Star Storage

Star Storage, furnizor de solutii de stocare, arhivare si management al informatiilor, l-a numit pe Daniel Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti manageri din IT-ul romanesc, ca director de marketing. Mandatul sau a inceput in aceasta luna.

Ionescu are o experienta de peste 15 ani in IT, el fiind timp de zece ani director de operatiuni al Bitdefender si timp de cinci ani director de strategie si marketing in cadrul Totalsoft.

Principalele obiective ale managerului sunt alinierea portofoliului de solutii la tendintele pietei, consolidarea echipei de marketing si integrarea cu echipele de vanzari directe si prin parteneriate strategice internationale.

ASF il confirma in functie pe Valentin Ionescu si angajeaza un nou director de Resurse Umane

ASF il confirma in functie pe Valentin Ionescu si angajeaza un nou director de Resurse Umane

ASF a finalizat procesul de recrutare pentru posturile de sefi ai Directiei Resurse Umane si Directiei de Strategie si Stabilitate Financiara, la cea din urma fiind desemnat fostul director al Bursei de Valori Bucuresti Valentin Ionescu, care a condus departamentul in acest an ca director delegat.

In cadrul concursului, organizat atat cu participare interna cat si externa, au fost depuse in total 39 de candidaturi. Pentru postul de director de Resurse Umane s-au inscris 29 de candidati, dintre care 17 au fost declarati eligibili, iar pentru postul de director la Directia Strategie si Stabilitate Financiara au aplicat 10 candidati, fiind eligibile 4 candidaturi, se arata intr-un comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Managerul care a adus Leroy Merlin in Romania si care a asistat la achizitia BauMax a plecat din companie

Managerul care a adus Leroy Merlin in Romania si care a asistat la achizitia BauMax a plecat din companie

Cristian Petrescu, managerul care a adus in Romania retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin si care a ajutat la expansiunea acestuia pe piata locala, dar si care a asistat la achizitia BauMax tot de catre grupul francez, a plecat din companie dupa aproape sapte ani, timp in care a gestionat expansiunea lantului de magazine, care astazi numara 18 unitati.

Decizia managerului roman, cu o vasta experienta in zona de bricolaj si distributie de materiale pentru constructii, surprinde, asta in ciuda faptului ca Leroy Merlin se afla in plin proces de modernizare a magazinelor BauMax , dar si expansiune la nivel local.

Sursa foto: Executive search, Shutterstock