Matei Dumitrescu spune o poveste clasica, dar mereu actuala: aceea ca poti porni de jos ca sa ajungi departe, daca te concentrezi pe ce vrei si faci ce iti place. Viata lui de antreprenor s-a construit pe ideea de pasiune, cu investitii mici, dar cu mare deschidere, multa colaborare si multa imaginatie. Din pasiune vine si dorinta de a-i invata pe altii cum sa-si construiasca la randul lor un business, de a creste si ingriji afaceri, apoi de a le lasa sa creasca mai departe, in grija celor pe care i-a invatat cum se face.

In CV-ul lui recent scrie asa: investitor la Techangels Romania, partener Trusted Translations si manager Graal Soft - Integrated Translation Services; membru ANIS Romania (Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), fost partener Cosul de legume; cofondator Connect Hub. Ne oprim aici, desi lista e mult mai lunga, si asta pentru ca Matei Dumitrescu se implica in multe proiecte care ii plac. E un drum pe care si l-a ales intuitiv, din pasiune, inca dinainte de a termina liceul.

Momentul 0: o casa darapanata de pe Calea Mosilor

Cand eram mici, ce eram? Eram rockeri! Asa am inceput eu sa fiu antreprenor. Cantam cu o trupa si plateam ca sa inchiriem cu ora sali de repetitie. Eram fraieri si mergeam de colo-colo, cand aveam timp, n-aveam unde sa ne tinem instrumentele… Si-am gasit intr-o zi o casa darapanata pe Calea Mosilor, unde un domn ne-a inchiriat-o foarte ieftin. Intr-o saptamana, aveam sala de repetitii acolo. A noastra. Noi repetam de doua-trei ori pe saptamana, iar in restul timpului inchiriam sala catre altii.

Citeste in continuare pe cariereonline.ro.

Sursa foto: Valentin Dilta/ Cariereonline.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri