Mega Image

Mega Image

Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu peste 460 de magazine, recruteaza in perioada urmatoare in special vanzatori in mai multe unitati din Bucuresti. Insa, compania mai are disponibile si joburi de manager de proiect pentru zona de comert electronic, inspector in resurse umane sau agent de securitate.

Mega Image avea in 2014 un numar mediu de 7.161 de angajati.

Vezi joburile pentru care recruteaza Mega Image.

BRD - Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale

BRD- Groupe Societe Generale, una dintre cele mai mari banci de pe piata locala, recruteaza in special pentru functia de analist. Printre analistii cautati se numara cei de risc, corporate, de aplicatii informatice, piete financiare, de date sau de credite non-retail.

De asemenea, institutia cauta oameni pentru pozitia de consilier pentru clienti, secretara, teleconsilier junior, operator pentru ghiseu sau operator de servicii administrative.

BRD a terminat anul 2014 cu un numar mediu de 7.162 de angajati, conform Ministerului de Finante.

Vezi joburile disponibile in cadrul BRD- Groupe Societe Generale.

Dedeman

Dedeman

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, recruteaza pentru functia de reprezentant de vanzari, referent de informatii pentru clienti, agent de securitate, specialist in trainingul angajatilor si sofer.

Retailerul cu 42 de magazine a avut in 2014 un numar mediu de 7.179 de angajati, conform Ministerului de Finante.

Vezi joburile disponibile in cadrul Dedeman.

Carrefour

Carrefour

Carrefour are locuri de munca disponibile in magazinele din Bucuresti, Timisoara si Oradea. Retailerul cu peste 180 de magazine cauta mai ales oameni de vanzari, dar si manageri de raion.

Compania a raportat in 2014 un numar mediu de 7.284 de angajati.

Vezi locurile de munca disponibile in cadrul Carrefour.

Sursa foto: www.carrefour.com

Delphi Packard Romania

Delphi Packard Romania

Producatorul de componente auto Delphi Packard angajeaza oameni pentru fabricile pe care le are in Ineu (judetul Arad), dar si in Sannicolau Mare (judetul Timis). Compania cauta electrician, supervizor logistica, inginer pentru furnizare a calitatii si inginer de productie, dar si specialist in planificarea productiei.

Producatorul a avut in 2014 un numar mediu de 7.598 de angajati.

Vezi joburile pentru care Delphi Packard angajeaza.

Auchan

Auchan

Auchan, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata locala, cauta oameni pentru functia de casier, lucrator comercial, specialist in calitatea produselor alimentare, manager al calitatii si consultant suport pentru aplicatii de business.

Compania avea la finalul lui 2014 un numar mediu de 9.344 de angajati.

Vezi locurile de munca disponibile in cadrul Auchan.

RCS&RDS

RCS&RDS

RCS&RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, recruteaza pentru functii de agenti si reprezentanti de vanzari, suport tehnic, operator in call center, consultant clienti limba spaniola si italiana, tehnician fibra optica, dezvoltator aplicatii pentru mobil si dezvoltator web PHP.

Compania a inregistrat in 2014 un numar mediu de 10.063 de salariati.

Vezi joburile disponibile in cadrul RCS&RDS.

Kaufland

Kaufland

Kaufland, cel mai mare retailer din Romania, recruteaza personal atat pentru sediul central din Bucuresti (trainer al specialistilor in vanzari), cat mai ales oameni pentru magazine din mai multe orase din tara. Printre aceste functii se numara cel de sef de departament marfuri alimentare (Arad), sef de raion alimente (Timisoara), agenti de publicitate (part-time). De asemenea, compania cauta un specialist in resurse umane pentru Craiova.

Retailerul, care are peste 100 de hipermarketuri, a raportat in 2014 un numar mediu de 12.180 de angajati.

Vezi locurile de munca disponibile in cadrul Kaufland.

Automobile-Dacia

Automobile-Dacia

Automobile-Dacia, cea mai mare companie din Romania, cu afaceri de 4,2 miliarde de euro, angajeaza personal tehnic, dar si specialisti IT sau tineri pentru internship. Recrutarile sunt atat pentru Bucuresti, cat si pentru fabrica de la Mioveni.

Printre joburile disponibile se numara conceptor mecanica, arhitect electronica, specialist dezvoltare embedded, manager proiect dezvoltare electronica, asistent controlor de gestiune gama vehicule sau responsabil aplicatii de formare Renault Academy.

Compania a avut in 2014 un numar mediu de 14.063 de salariati.

Vezi joburile disponibile in cadrul Automobile Dacia.

OMV Petrom

OMV Petrom

Petrom, a doua companie din Romania dupa cifra de afaceri, cu un business de 3,7 miliarde de euro in 2014, este cel mai mare angajator privat din Romania, cu aproximativ 18.000 de angajati.

Compania nu a publicat niciun loc de munca pe BestJobs si eJobs, principalele doua site-uri de joburi din Romania.

Insa puteti candida pe site-ul companiei jobs.omv.com. De asemenea, daca sunteti studenti, masteranzi sau tocmai ati terminat studiile universitare, va puteti inscrie la programele de practica ale companiei.

Petrom este interesat de tineri care au terminat specializari precum inginerie mecanica, inginerie civila, inginerie chimica, stiinta materialelor, automatizare si instrumentatie, inginerie electrica, ingineria petrolului, geologie, geofizica, inginerie de zacamant.