Antreprenorii au tendinta de a-si proteja cat mai bine de ceilalti proiectele inovatoare, insa ar avea mai mult de castigat daca le-ar impartasi cat mai multor persoane, datorita feedback-urilor de imbunatatire pe care le pot primi din partea acestora, a declarat un profesor al Universitatii WU din Viena.

"Oamenii au, in sinea lor tendinta, sa isi apere proiectele ca pe niste bebelusi, de teama sa nu fie furate de altii. Insa orice idee aflata la inceput ar trebui sa primeasca cat mai multe feedback-uri, care o pot imbunatati", a declarat profesorul Nikolaus Franke, director al Institutului de Antreprenoriat si Inovatie de la Vienna University of Economics and Business.

Potrivit acestuia, nicio idee antreprenoriala nu are "un drum lin", initiatorii acestor proiecte lovindu-se de o multime de obstacole, iar impresiile altor persoane ii pot feri de o parte dintre eventuale greseli.

"Incurajez antreprenorii sa discute cu cat mai multi oameni inainte de a pune in practica un proiect. Unii dintre acestia iti pot spune ce ar schimba la produs, altii pot spune chiar daca ar cumpara sau nu acel produs. Toate acestea ajuta la crearea unui proiect cat mai bun", a explicat Franke.

Ideile bune nu se nasc daca stai inchis intr-un subsol, tu cu proiectul tau, antreprenoriatul are succes prin cat mai multe discutii cu alti oameni

Vienna University of Economics and Business (WU) este cea mai mare universitate de business din Europa, cu peste 23.000 de studenti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri