Un numar de 160 de companii in cautare de angajati vor fi prezente in cadrul evenimentului Angajatori de Top, care se va desfasura in aceasta primavara.

Conform Raportului Hipo.ro “Piata fortei de munca in 2016” anul acesta previziunile companiilor cu privire la numarul de angajari sunt pozitive. Astfel, aproximativ 50% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati cu peste 10%, iar aceste planuri se reflecta si in cadrul evenimentului Angajatori de Top, care reuneste in aceasta primavara 160 de companii participante.

Planurile de angajare sunt prezent intr-o varietate de domenii, de la IT&C, Inginerie, Automotive, FMCG, Logistica si Transporturi, BPO, Retail, Financiar Bancar, Audit si Consultanta, Constructii, Productie etc.

“Rolul evenimentelor de cariera merge dincolo de recrutare, oferind oportunitatea companiilor de a interactiona cu cei prezenti, de a lansa proiecte de recrutare, de a sustine workshop-uri si conferinte tematice si astfel de a interactiona cu candidati cu studii superioare. Targurile de cariera reprezinta o metoda de recrutare eficienta atat pentru pozitiile entry-level, dar si pentru cele adresate candidatiilor cu experienta, audienta prezenta fiind diversa, de la profesionisti, pana la studenti si proaspat absolventi”, a declarat Cristina Caratas, project manager, Angajatori de Top Bucuresti.

Targul de joburi, organizat de Catalyst Solutions, va avea in aceasta primavara cu trei editii, evenimentele urmand sa aiba loc in Timisoara, in perioada 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, in Bucuresti, in perioada 25-26 martie la Sala Palatului si la nivel national, pe www.hipo.ro in perioada 4-17 aprilie.

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri