Razvan Copoiu, vicepresedinte al diviziei Industrie in cadrul Schneider Electric Romania si Republica Moldova, companie cu activitate in managementul energiei si automatizari, a fost numit in functia de vicepresedinte al diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est.

Din noua sa pozitie, Razvan Copoiu va coordona strategia Grupului Schneider Electric pentru comercializarea produselor si solutiilor dedicate sectorului industrial din regiune.

Razvan Copoiu are o experienta de peste 16 ani in domeniile energetic si industrial si face parte din echipa Schneider Electric de 5 ani, perioada in care a condus Divizia de Industrie a companiei. El va continua sa-si desfasoare activitatea din Bucuresti si ii va raporta direct lui Philippe Sauer, presedinte SEE.

„Noua pozitie reprezinta pentru mine o oportunitate de a valorifica si extinde la nivel regional expertiza obtinuta in cadrul echipei locale a Schneider Electric. Astfel, acest rol imi va permite sa contribui la oferirea de solutii fiabile, eficiente si sustenabile pentru clientii din sectorul industrial si sa sustin dezvoltarea Grupului pe piata din aceasta regiune, care prezinta un potential ridicat de crestere”, a declarat Razvan Copoiu, vicepresedinte al diviziei Industrie pentru Europa de Sud-Est in cadrul Schneider Electric.

Anterior cooptarii in echipa Schneider Electric, Razvan a detinut functii de conducere in alte companii din domeniul energetic si industrial, precum CEO Q-Power Divizia Energie a RTC Group, director vanzari in cadrul Diviziei Energie, Siemens Romania si director dezvoltare afaceri divizia Hydro Power, ALSTOM Romania si Bulgaria.

A absolvit Facultatea de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, cu specializarea Inginerie electrica si calculatoare, studii pe care le-a finalizat in Franta, in cadrul École Supérieure d’Électricité (SUPELEC) din Paris.

De asemenea, Razvan a absolvit modulul financiar al programului Executive MBA din cadrul ASEBUSS, Scoala Postuniversitara de Afaceri Romano-Americana din Bucuresti.

Schneider Electric activeaza in domeniile managementul energiei si automatizari. Compania a obtinut venituri din vanzari de 25 de miliarde de euro in anul fiscal 2014 si are o chipa formata din 170.000 de angajati, care deservesc clienti din 100 de tari.

Sursa foto: Nicescene, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri