Casa RAWZ, primul restaurant din Bucuresti cu specific raw-vegan

„Petru e nepotul meu cel mic. Era oarecum ciudat ca la toate mesele in familie, toti mancau carnati si alte preparate iar eu ma duceam cu caserola cu mancare. Si nepotul meu venea si manca cu mine exclusiv raw. Atunci am cumparat doua frigidere pentru a depozita in el diferitele preparate raw care-i placeau, si-i plac si acum nepotului meu. De fapt asa a pornit RAWZ” isi incepe Alexandra Lazarescu povestea micii afaceri pe care o gestioneaza impreuna cu sora sa de cativa ani.

Andreea Lazarescu este la baza psiholog. A lucrat cativa ani in headhunting ca angajata, mai apoi si-a creat propria firma. „Am lucrat in trei firme. Una dintre ele a fost a mea. Trecerea la servicii in alimentatie mi s-a parut groaznica. In headhunting lucrurile sunt foarte clare si organizate. Eu cred ca am fost un profesionist foarte bun in recrutare.

Citeste si:

Cert e ca aveam trei facturi de intrare, pentru ca nu lucram la mai mult de trei proiecte intr-o luna si sapte facturi de utilitati. Si cand treci la o meserie in care conteaza cat e kg de ceapa si cu cat dai portia, cu zeci de ambalaje, e o diferenta foarte mare. Daca nu ai lucrat niciodata pe bucatele ti se par toate ciudate. Plus ca lucrezi cu altfel de oameni. Mi-a fost foarte greu sa vad cum bucatareasa imi pleca cu retetele la subrat. In lumea headhunting-ului intalnesti oameni cu etica. Eu am avut o perioada in care ma specializasem pe oameni tehnici, aproape geniali. Aveam multe proiecte pentru OMW, pentru firme care operau in Austria si cand am dat de lumea asta cu oameni care te fura din toate directiile am fost complet nepregatita.Pentru mine a fost foarte greu,” povesteste Andreea.

Citeste articolul integral pe Revista Cariere.