Compania de software Ixia lanseaza cea de-a saptea editie a programului propriu de internship-uri platite, destinat studentilor pasionati de securitatea aplicatiilor, programare si dezvoltare software

Programul le va oferi celor 23 de tineri selectati posibilitatea sa se dezvolte profesional alaturi de specialisti IT cu experienta si sa contribuie direct la proiecte Ixia destinate clientilor din intreaga lume. Internship-urile se vor desfasura pe durata a 3 luni, incepand din luna iunie si pana in septembrie.

Candidatii interesati de program vor fi selectati pe baza CV-urilor si, apoi, a unor interviuri tehnice cu manageri companiei.

Studentii admisi vor avea ocazia sa lucreze in echipa cu ingineri IT cu experienta de proiecte din diferite arii, de la infrastructura la mobilitate, platforme, NVS (solutii pentru vizibilitatea retelei) sau protocoale. Mai mult, studentii vor putea sa-si imbunatateasca cunostintele de programare in Ruby, Python, PHP, Java si C/C++, gestionarea bazelor de date, securitate, retelistica, dar si abilitatile de comunicare si munca in echipa. De asemenea, toti internii vor avea acces la tehnologii de ultima generatie, training-uri si resurse utile pentru dezvoltarea lor profesionala si personala, vor putea lua parte la toate evenimentele companiei si vor beneficia de servicii medicale private.

„Colaboram de mai bine de 10 ani cu facultatile de profil tehnic, timp in care am dotat laboratoare cu echipamente de ultima generatie, am desfasurat programe de internship si am organizat scoli de vara sau concursuri pentru proiecte de diploma. Succesul acestor proiecte au contribuit la recunoasterea noastra, la inceputul acestui an, ca Academic Cooperation Program of the Year 2016 de catre Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) si ne-a convins ca ele sunt o parte foarte importanta a strategiei noastre de business", a declarat Teodor Ceausu, country manager Ixia Romania

Ixia dezvolta in Romania aplicatii pentru companii precum Cisco, Alcatel-Lucent, Vodafone, Orange, AT&T, Oracle sau Ericsson.

Esti interesat de domeniul resurselor umane? Te invitam sa participi in cadrul conferintei HR 2.0: 2016 Mobilitatea si retentia in HR: cum sa iti faci angajatii fericiti?, eveniment aflat la editia a V-a, saptamana viitoare, joi, 17 martie.

Sursa foto: Aysezgicmeli, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri