Mazars, companie specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si juridica, anunta derularea unei campanii de recrutare in care vor fi angajati peste 60 de tineri, atat proaspat absolventi, cat si profesionisti cu experienta.

Esti interesat de domeniul resurselor umane? Te invitam sa participi in cadrul conferintei HR 2.0: 2016 Mobilitatea si retentia in HR: cum sa iti faci angajatii fericiti?, eveniment aflat la editia a V-a, joi, 17 martie.

Procesul de recrutare are loc in contextul dezvoltarii tuturor liniilor de business si a serviciilor Mazars de audit, consultanta fiscala, consultanta financiara, contabilitate si servicii de salarizare.

Compania cauta tineri absolventi de studii economice si profesionisti cu cel putin trei ani de experienta in domenii relevante pentru pozitiile anuntate. Selectia include mai multi pasi, incepand cu o serie de teste profesionale si psihometrice, urmate de un interviu cu un reprezentant de resurse umane si interviul cu managerul echipei pentru care se face recrutarea. Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, iar cunoasterea limbii germane sau a limbii franceze reprezinta un avantaj.

“Ne aflam in plin proces de crestere rapida, in care incepem multe proiecte noi. Vrem sa gasim tinerii talentati si extrem de motivati care vor sa ni se alature si sa aduca o schimbare, tineri care doresc sa aiba un start de succes in cariera sau sa-si dezvolte cariera mai departe", a declarat René Schöb, Country Managing Partner, Mazars.

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti.

Sursa foto: Zadorozhnyi Viktor / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri