Peste 3.500 de persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna aprilie si pot obtine calificari pentru meserii precum lucrator in comert, bucatar sau inspector resurse umane.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (315), inspector (referent) resurse umane (293), bucatar (260), agent de securitate (182), frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist (171), operator introducere, validare si prelucrare date (160), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie (132), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (110), operator calculator electronic si retele (95), comunicare in limba engleza (84).

Cei mai multi participanti se preconizeaza in Bucuresti (154 persoane) si in judetele Bihor (385 de persoane), Brasov (210 de persoane), Hunedoara (168 persoane) si Dambovita (126 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta, fie pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.

Sursa foto: Syda Productions, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri