Compania de recrutare Lugera a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 53 de milioane de euro in crestere cu 30% comparativ cu anul anterior si a obtinut un profit brut de 1,5 milioane de euro, depasind targeturile fixate anterior, a declarat intr-un interviu acordat wall-street.ro sefa organizatiei, Cristina Savuica.

"Anul 2015 a fost extraordinar pentru noi, am incheiat cu 53 milioane de euro, in crestere cu 30%, si cu un profit brut de aproape 1,5 milioane de euro, depasindu-ne astfel targeturile. Piata de recrutare s-a miscat anul trecut, plus ca am luat si doi clienti importanti de la competitie", a explicat Cristina Savuica.

Potrivit acesteia, cele mai multe recrutari au avut loc in domeniile IT si productie.

Astfel, anul trecut compania a avut aproximativ 7.000 de angajati temporari, acest segment fiind unul dintre cele mai mari generatoare de venituri din structura organizatiei.

Proiecte multe, candidati putini

Si in 2016 in piata sunt disponibile multe locuri de munca, insa una dintre marile probleme ale agentiilor de recrutare este interesul scazut al candidatilor, care fie au joburi care ii multumesc, fie nu isi doresc sa munceasca.

Anul 2016 a inceput cu foarte multe proiecte, insa nu prea gasim candidati. Daca pe finante si logistica mai gasim candidati, pe IT este extraordinar de greu

Lugera este una dintre cele mai mari companii de recrutare din Romania, cu activitate pe piata locala din 2001. Compania are peste 160 de angajati proprii.

Cei mai importanti jucatori de pe piata locala de recrutare sunt Adecco, ManpowerGroup, GiGroup, Agentia Professional, APT.

Citeste si Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii si Din culisele interviurilor de angajare: ce perle spun candidatii cand sunt fata in fata cu angajatorii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri