Concepute initial pentru cei interesati de dezvoltarea personala, atelierele de terapie prin ras au atras in scurt timp si atentia companiilor. Avand beneficii imediate si costuri mai mici decat un team building obisnuit, un astfel de atelier se poate desfasura la sediul firmei, intr-o sala mare sau in orice alt spatiu ales chiar de catre angajator, conform Revistei CARIERE

Terapia prin ras este o metoda de destindere si de relaxare ce are la baza jocuri si exercitii originale, dinamice care ii ajuta pe participanti sa-si redobandeasca capacitatea de a se bucura de viata. Se adreseaza oamenilor de toate varstele, indiferent de domeniul de activitate. Atelierele de terapie prin ras contin atat o parte teoretica, psihologica, in care se abordeaza istoria amuzanta a rasului, motivele pentru care zambim din ce in ce mai greu, teama de penibil, spontaneitatea si o parte practica, conceputa pe baza de jocuri si exercitii amuzante. Atelierele sunt dinamice, interactive, se lucreaza pe saltele de gimnastica. Terapia prin ras are beneficii dovedite pentru starea de bine: rasul elibereaza in sange endorfine, cunoscute si ca „moleculele fericirii”.

Acestea sunt substante chimice naturale, care confera organismului o stare de relaxare si care pot calma temporar orice tip de durere. Rasul protejeaza inima prin imbunatatirea functiei vaselor de sange si a stimularii fluxului sanguin, ajuta la o buna oxigenare a creierului, stimuleaza musculatura abdominala, musculatura faciala (este foarte bun pentru frumusetea si pentru tineretea tenului) si combate anxietatea.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri