Actuar

Actuar

Actuarii efectueaza cercetari, imbunatatesc sau dezvolta concepte matematice, actuariale si statistice, teorii, modele operationale si tehnici de consiliere ori se implica in aplicarea acestor cunostinte in practica in domenii cum ar fi inginerie, afaceri, stiinte sociale si alte stiinte.

Foto: Rawpixel.com, Shutterstock

Lintopist

Lintopist

Lintopistii sau "culegatorii la masina de cules si turnat randuri" corecteaza, aranjeaza si compun texte si elemente grafice intr-o forma adecvata pentru utilizarea in diverse procese de imprimare si de reprezentare in alte medii vizuale.

Foto: Pixsooz, Shutterstock

Mamos porcine

Mamos porcine

Mamosii fac parte din categoria crescatorilor de animale, in acest caz a porcilor, pentru productia de carne.

Foto: Budimir Jevtic, Shutterstock

Fascinar

Fascinar

Fascinarii fac parte din categoria muncitorilor constructori, care se ocupa cu construirea, intretinerea si repararea cladirilor, prelucrarea metalelor, ridicarea si repararea fundatiilor, peretilor si structurilor din caramida, precum si cu extragerea minereurilor solide din subteran sau exploatari de suprafata.

Foto: maradon 333, Shutterstock

Hidrometeorologi-sefi

Hidrometeorologi-sefi

Hidrometeorologi-sefi conduc si coordoneaza productia pe scara larga a activitatilor din agricultura, horticultura si silvicultura, cum ar fi plantatii, ferme mari, ferme colective si cooperative agricole pentru cresterea si recoltarea culturilor, inmultirea si cresterea efectivelor de animale.

Foto: Singkham, Shutterstock

Repasator

Repasator

Repasatorii fac parte din categoria muncitorilor calificati in executarea de produse artizanale din textile, piele si materiale similare aplica tehnici si modele traditionale pentru a produce tesaturi, articole de uz casnic, precum si incaltaminte traditionala, genti de mana, curele.

Foto: LMproduction, Shutterstock

Sursa foto: Rawpixel.com, Shutterstock