Luni, 4 aprilie a inceput cea de-a 7-a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, targ de joburi online care reuneste peste 5000 de oportunitati de cariera in domenii precum: IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail, Turism si Agentii de Recrutare.

Evenimentul va avea loc pe www.hipo.ro in perioada 4-17 aprilie. 130 dintre cei mai doriti angajatori si-au pregatit standurile virtuale pentru profesionisti si studenti in cautarea unui job.

Angajatori precum: Accenture, Allianz Worldwide Partners, Atos IT, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Baneasa Shopping City, BCR, Bitdefender, British American Tobacco Romania, Coca-Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell, Deloitte, EBS Romania, Genpact, Grup Renault Romania, Hewlett Packard Enterprise, HP Inc., JTI, Kaufland Romania, Kimball Electronics, KPMG Romania, Lidl Romania, Microsoft, NN Asigurari de Viata, Nokia, Oracle, PepsiCo, Playtika, Raiffeisen Bank, Rapid Solutions, Robert Bosch, SNC Lavalin, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, UNIQA Asigurari, Veeam Software, Vodafone Romania, Vodafone Shared Services Romania au deschise o diversitate de joburi, de la pozitii adresate profesionistilor, pana la joburi pentru persoane entry-level. Oportunitatile de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 15% dintre joburi sunt pentru candidatii senior, 25% sunt pozitii middle-level, in timp ce 46% sunt pentru candidatii entry-level, iar 14% sunt programe de internship&trainee.

Pentru cei care isi doresc sa se angajeze, evenimentul virtual reprezinta solutia perfecta pentru a obtine jobul dorit. Top 4 motive pentru care un astfel de eveniment ii ajuta pe cei care fie sunt in cautarea unui loc de munca, fie vor sa faca o schimbare profesionala:

• Eficienta in cautarea companiilor care au planuri de recrutare – Angajatori de TOP Virtual le ofera acces celor care viziteaza sectiunea la 130 de angajatori, chiar din fata laptopului personal.
• Acces la joburi si din alte orase decat cel in care locuiesc, ceea ce se inseamna accesibilitate la o plaja mai larga de oportunitati de cariera si astfel marirea sanselor de a obtine un job.
• Nu exista costuri de transport si/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui detine un calculator/laptop si conexiune la internet;
• Mobilitate in interactiunea cu reprezentantii companiilor. Intr-o perioada scurta de timp, candidatii se pot „muta” rapid de la un stand la altul si pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro;

Ce presupune participarea la cel mai mare targ de joburi online? Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului si pot aplica la toate joburile de interes. Platforma virtuala 3D este o metoda eficienta de conectare a angajatorilor cu candidatii care sunt in cautarea unui loc de munca.

Webinarii de cariera – modalitate de interactiune cu reprezentantii companiilor. Vizitatorii evenimentului virtual Angajatori de TOP au ocazia sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor in cadrul a 2 astfel de sesiuni:

1. Reprezentantii CGS si 4Career care vor sustine LIVE, luni, 11 aprilie, la ora 14:00 un webinar (seminar online). Tema webinarului este Tips& tricks despre trecerea cu brio a unui interviu. Participarea la webinar este gratuita in baza preinscrierii pe www.hipo.ro, iar in cadrul webinarului, participantii vor afla cum sa isi redacteze un CV profesional, care sunt intrebarile cheie si raspunsurile castigatoare, cum sa evite cele mai frecvente greseli pe care un candidat le face la interviul de angajare, ce sa intrebe la finalul unui interviu de angajare, etc. Pe parcursul webinarului participantii pot adresa o serie de intrebari la care vor raspunde specialistii in recrutare: Laura Moldovan, Senior Recruiter CGS si Gabriel Chicioreanu, Consililer in cariera Trainer 4Career, ambii cu o experienta de peste 10 ani in resurse umane si dezvoltarea echipelor.

2. Reprezentantii Deloitte vor sustine online, miercuri, 13 aprilie, la ora 14:00 un webinar cu tema You have the #spark, we have the playground. Aceasta sesiune este dedicata celor care locuiesc in Iasi si sunt studenti in anul 3 sau masteranzi la o facultate cu profil economic si vor sa isi dezvolte o cariera in business si consultanta. Reprezentantii Deloitte vor transmite informatii despre programul de Graduate Recruitment 2016, cum se desfasoara activitatea unui consultant in departamentul de audit si taxe, in ce consta procesul de recrutare in cadrul companiei etc.

Mai multe detalii despre evenimentul de cariera online Angajatori de TOP Virtual pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri