Retailerul online eMag deschide 20 de pozitii de interni in cadrul companiei in sase din echipele companiei, posturile adresandu-se studentilor si absolventilor cu competente tehnice, economice si umaniste, din Bucuresti, Craiova si Iasi. Perioada de practica este platit.

Recrutarile fac parte din programul eMag Talent Internship, aflat la cea de-a treia editie, posturile fiind deschise in departamentele software development, web&mobile platforms, targeting search&listing, comercial platform, finance si HR.

Inscrierile se desfasoara in intervalul 16 mai - 3 iunie, iar perioada de internship va avea loc in lunile iulie si august. Toate posturile de internship vor fi platite pe intreaga durata a programului, iar la final cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul companiei.

"Anul trecut, peste 2.600 de studenti au aplicat in programul nostru. Noii interni vor fi mentorati pe parcursul intregului program de specialisti din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMag”, spune Cristina Solea, manager de recrutare eMag.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, retailerul online eMag este prezent si in Bulgaria, Ungaria si Polonia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri