Departamentul de Resurse Umane al companii de pe piata de bauturi din Romania, Coca-Cola HBC, este coordonat, din luna mai, de Mihaela Ionita, noul country HR manager. Corina Licea, care a detinut acest rol din martie 2013, a fost promovata la nivel de Grup si este, in prezent, Group Talent Acquisition and Identification Manager.

Mihaela Ionita (foto) a intrat in companie in iulie 2013, avand rolul de people services manager in cadrul Coca-Cola Hellenic BSO (Shared Services Centre), coordonand livrarea de servicii HR catre 22 de operatiuni din Grup. In septembrie 2015, Mihaela a preluat conducerea functiunii BSO Continuous Processes Improvement si a coordonat implementarea unor proiecte cheie de optimizare de procese.

Experienta pe care Mihaela o aduce in Coca-Cola HBC Romania este o combinatie de consultanta de management, vanzari, operatiuni si management HR. Inainte de a se alatura Coca-Cola HBC, Mihaela Ionita a detinut functia de director Resurse Umane Xerox Romania & Central Eastern Europe Distributor Group, unde a ocupat si alte functii.

Anterior, ea a colaborat cu doua companii importante de consultanta, KPMG si Deloitte.

Corina Licea, cea care a ocupat anterior functia de country HR manager, s-a alaturat echipei Coca-Cola HBC in octombrie 2011, avand, la acea vreme, rolul de capability manager, iar in luna martie a anului 2013 a fost promovata in rolul detinut pana in prezent. In perioada in care a coordonat echipa de resurse umane a companiei de bauturi, ea a regandit si optimizat atat structura cat si procesele specifice departamentului, construind o echipa puternica de resurse umane. Aceasta a contribuit la dezvoltarea angajatilor Coca-Cola HBC, la exportul de angajati talentati din Romania, atat catre Grup cat si catre alte tari din cadrul Coca-Cola HBC AG, precum si la executia strategiei companiei.

Corina Licea si echipa sa au avut un rol esential in strategia de atragere, dezvoltare si de retentie a talentelor, in strategia de angajament al angajatilor companiei. Licea a detinut diverse functii de management in HR, in companii precum AVIVA, Alison Hayes si AIMS Human Capital. Ea are un MBA, acordat de Business School of Management si Universitatea din Ottawa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri