Marissa Mayer, CEO al companiei Yahoo, este un angajat foarte dedicat jobului sau, iar acest lucru il demonstreaza adesea. Anul trecut, cand a dat nastere gemenilor, Mayer nu a renuntat sa lucreze nici cand era inca pe patul de spital.

La finalul anului trecut, Mayer era insarcinata cu gemeni. In acelasi timp, ea trecea prin cea mai dificila perioada a sa la Yahoo, cu sedinte lungi si fiind in contact cu media, chiar inainte de a da nastere copiilor, scrie Business Insider.

Iar dupa ce a nascut, Marissa Mayer a ramas in contact cu cei din managementul Yahoo, gasind chiar o cale sa discute cu presedintele Maynard Webb la telefon, de pe patul de spital. Cei doi au discutat la telefon despre urmatorii pasi pe care compania Yahoo urma sa ii faca, iar la scurt timp dupa aceea au anuntat ca vor explora varianta vanzarii diviziei de Internet.

In contextul in care Yahoo era sub o presiune imensa a investitorilor de a veni cu o decizie, aceasta este de departe cea mai importanta luata in istoria companiei, astfel ca se intelege de ce Mayer a dorit sa lucreze de pe patul de spital, imediat dupa ce a nascut. In acelasi timp, ofera inca o data o imagine asupta orelor lungi pe care le petrece la munca CEO-ul Yahoo.

Marissa Mayer a fost numita la conducerea operatiunilor Yahoo in vara anului 2012 pentru a schimba strategia companiei pe plan global, intr-o lupta acerba pe care a dus-o pe mai multe fronturi cu giganti precum Google sau Facebook.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri