Economist

Economist

Economistii deruleaza cercetari, intocmesc rapoarte, elaboreaza planuri atunci cand sunt probleme economice, fara a interactiona cu altii. Aceste probleme pot fi legate de productia si distributia de bunuri si servicii sau de politica monetara sau fiscala.

Poet, textier sau scriitor

Poet, textier sau scriitor

Ei creeaza opere originale scrise, intre care se numara scr'+'ipturi, eseuri, proza, poezie sau versuri pentru melodii. Toate acestea le pot face din intimitatea unui birou sau din locuinta proprie.

Mecanic de aeronave

Mecanic de aeronave

Intre principalele responsabilitati ale mecanicilor de aeronave se numara identificarea problemele aeronavelor, repararea acestora si efectuarea reviziilor pentru aparate, scrie Business Insider.

Foto: Felix Chaves Tato, Shutterstock

Administrator web

Administrator web

De la un computer din locuinta proprie sau de la birou, administratorii web sunt cei care efectueaza activitati de intretinere, testare si asigurarea a calitatii site-urilor si aplicatiilor web.

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock

Astronom

Astronom

Astronomii observa, cerceteaza si interpreteaza fenomenele atmosferice pentru a ridica nivelul de cunostinte de baza sau pentru a folosi aceste informatii pentru solutionarea unor probleme existente. Ei pot face toate acestea doar cu ajutorul aparaturii.

Foto: goodmoments, Shutterstock

Specialist hardware

Specialist hardware

Specialistii hardware au atributii legate de cercetare, desing, dezvoltare sau testare de computere si echipamente pentru uz comercial, industrial, militar si stiintific. Iar pentru toate acestea nu au nevoie de colegi.

Foto: Stasique, Shutterstock

Sociolog

Sociolog

Ei studiaza diverse aspecte legate de societate si de comportamentul social, prin examinarea grupurilor si institutiilor sociale pe care oamenii le formeaza. In studiile lor acestia se uita si catre diverse organizatii sociale, religioase, politice si de afaceri.

Foto: Kitja Kitja, Shutterstock

Sursa foto: goodmoments, Shutterstock