Vopsitor industrial

Vopsitor industrial

Se cauta vopsitori romani cu experienta in special pentru Germania si Olanda. In cele mai multe dintre oferte, se asigura cazare, masi si transport gratuit.

Salariile incep de la o mie de euro si pot sa ajunga la 2.600 de euro (brut).

Intre cerinte se numara experienta in domeniu si cunoasterea limbilor germana, olandeza sau engleza.

Foto: loraks, Shutterstock

Electromecanic

Electromecanic

Angajatori din Franta si Belgia cauta electromecanici pentru companii din domenii variate, de la industria agro-alimentara la domeniul auto.

Intre cerinte se numara experienta de minim trei ani in domeniul auto, cunostinte temeinice de hidraulica si electrica si cunoasterea limbii engleze, respectiv franceze, la nivel conversational.

Salariile incep de la 1.600 de euro pe luna si depasesc 2.000 de euro.

Foto: Grigvovan, Shutterstock

Sudor

Sudor

Companii din Franta si Germania cauta sudori romani, cu experienta de minim trei ani, care sa vorbeasca limbile tarilor respective macar la nivel conversational.

Salariile pentru aceasta pozitie pot varia intre 1.600 de euro si 2.200 de euro, iar angajatorii ofera, in majoritatea situatiilor, transport si cazare gratuite.

Foto: shinobi, Shutterstock

Bobinator

Bobinator

In Belgia se cauta bobinatori romani, cu experienta de minim un an in domeniu.

Angajatorii platesc cu 12-13 euro pe ora (brut), iar salariile pot ajunge pana la 2.200 de euro, cu cazare inclusa

Foto: stetsko, Shutterstock

Frigotehnist

Frigotehnist

Pentru Olanda se cauta candidati absolvent studii medii, cu calificare frigotehnist, automatist si experienta de trei ani in domeniul, pentru pozitia de tehnician frigotehnist.

Candidatii trebuie sa fie vorbitori de engleza (nivel mediu), sa aiba permis de conducere si vor putea castiga un salariu de 2.000 de euro pe luna, contractul fiind pe perioada nedeterminata.

Foto: David Spates, Shutterstock

Electrician

Electrician

Angajatori din Olanda si Germania cauta electricieni cu cel putin un an de experienta in campul muncii, vorbitori de engleza.

Salariile incep de la 1.500 de euro si ajung pana la 2.200 de euro.

Foto: SpeedKingz, Shutterstock

Dulgher

Dulgher

Se cauta dulgeri in Austria si Franta, iar salariile pentru aceasta functie variaza intre 1.500 si 2.000 de euro pe luna, cazarea fiind asigurata de angajatori.

In general, companiile se uita dupa oameni cu experienta de cativa ani in campul muncii, care vorbesc la nivel conversational germana, franceza sau engleza.

Foto: Andreas G. Karelias, Shutterstock

Operator CNC

Operator CNC

Specialistii in aceasta pozitie sunt la mare cautare in Germania si Belgia, iar salariile variaza intre de la 1.600 euro la 2.000 de euro.

"Unele meserii cum sunt cele de operatori CNC de exemplu, nu doar ca sunt la mare cautare in alte tari, ci romanii CNC-isti sunt primiti cu bratele deschise, pe salarii bune la care adauga beneficii", spun cei de la site-ul de recrutare TJobs.ro.

Foto:Kzenon, Shutterstock

Tamplar

Tamplar

Tamplarii cu experienta de minim 2-3 ani pot obtine joburi in Austria si Germania, daca vorbesc germana macar la nivel incepator.

Salariile pentru aceasta pozitie ajung si la 2.500 de euro pe luna, cazarea fiind asigurata de angajator.

Foto: Carlos andre Santos, Shutterstock

Instalator

Instalator

Specialistii in instalatii, cu cel putin trei ani vechime, au sanse mari sa isi gaseasca un loc de munca bine platit in Franta si Germania.

Salariile pentru aceasta functie variaza in general intre 1.400 si 1.900 de euro, cazarea si transportul fiind asigurate.

Foto: Andrey_Popov, Shutterstock

Sursa foto: Stetsko, Shutterstock