Tehnician

Tehnician

Pentru ocuparea acestei pozitii candidatii trebuie sa aiba experienta in producerea, regizarea, fotografierea si editarea in emisiunile televizate sau productii in direct. In plus, acestia trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat.

Salariul oferit se ridica la 2.000 de dolari brut pe luna, la care se adauga cazare si masa. Durata contractului este de sase luni, potrivit site-ului de recrutare TJobs.

Foto: IxMaster, Shutterstock

Alpinist utilitar

Alpinist utilitar

Se cauta candidati care sa se ocupe pe vasele de croaziera de verificarea si intretinerea periodica a echipamentelor de tachelaj. Intre cerinte, pentru ocuparea postului, acestia trebuie sa aiba minim trei ani experienta in lucrari de tachelaj in teatru, lucrul la inaltime, montare/demontare scene si abilitati de operare cu echipamente de ridicare.

Salariul pentru aceasta functie este de 2.700 de dolari brut lunar, pe langa care se asigura transport, cazare si masa. Contractul este pentru sase luni.

Angajatorul promite ca angajatii vor calatori in zone de inters turistic major.

Foto: RGtimeline, Shutterstock

Bucatar

Bucatar

Zeci de posturi sunt deschise pentru cei care isi doresc sa lucreze pe vase de croaziera ca bucatari, iar salariile variaza intre 1.400 de euro si 2.750 de euro brut lunar, plus transport, cazare si masa.

Contractul este pe o durata de 9 luni de zile.

Candidatii trebuie sa aiba experienta minima de un an in aceeasi pozitie si sa cunosca limba engleza sau limba germana la nivel conversational.

Foto: Minerva Studio, Shutterstock

Animator

Animator

Candidatii pentru pozitia de animator trebuie sa aiba experienta la microfon, sa cunoasca tehnici de captare si management al atentiei, prin intermediul microfonului a oamenilor de pe vasele de croaziera.

Salariul brut lunar este de 1.750 de dolari, la care se adauga transport, cazare si masa, iar contractul este pentru sase luni.

Foto: De Visu, Shutterstock

Camerista

Camerista

Persoanele care vor sa lucreze pe postul de camerista pe vase de croaziera din Europa trebuie sa cunoasca limba engleza sau limba germana la nivel conversational si sa mai fi lucrat inainte.

Salariul variaza intre 1.000 de euro si 1.500 de euro brut lunar, la care se adauga transport, masa si cazare. Contractul este pentru 9 luni.

Foto: Mladen Mitrinovic, Shutterstock

Sursa foto: andrej pol, Shutterstock