Studentii vor avea la dispozitie incepand cu urmatorul an scolar o serie de noi specializari si programe de licenta, printre care se numara media digitala si leadershipul militar, dupa ce Guvernul a adus modificari structurii institutiilor de invatamant superior pentru anul universitar 2016-2017.

Astfel, actul normativ adoptat in sedinta de Guvern introduce urmatoarele noi specializari/programe de studii universitare de licenta in Nomenclatorul domeniilor si al specializarilor/programelor de studii universitare:
· Chimie farmaceutica
· Echipamente si sisteme electronice militare, electronica – radioelectronica de aviatie
· Media digitala
· Managementul sistemelor de supraveghere aeriana
· Leadership militar
· Pedagogie sociala

Totodata, Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 376/2016 cuprinde un numar de 35 de programe noi pentru studii de licenta, distribuite in 22 de institutii de invatamant superior, iar pentru 59 de institutii de invatamant superior exista modificari ale capacitatilor de scolarizare pentru unele programe de studii, conform rapoartelor ARACIS.

Sursa foto: Fannyanne, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri